Gabriela Š.

Gabriela Š.

Odpovídá do 48 hod., na 20% zpráv
20% 48 hod+

Gabriela Š.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Zdravím všechny :) Jsem učitelka ve středním věku pro 1. stupeň ZŠ, s praxí 17 let. Vystudovala jsem na Masarikově univerzitě speciální pedagogiku, ukončenou Bc. Nyní dokončuji Magisterské studium učitelství pro 1 stupeň ZŠ, současně s Mgr. - obor Speciální pedagog. Mám dlouholetou praxi s dětmi i s ADHD, také s dětmi se specifickými poruchami učení i chováním. Zaměřuji se na individuální přístup ke každému dítěti bez rozdílu věku či druhu výuky. Věřím, že každé dítě má své osobní potřeby, chápání, své "slabůstky" a přístup a je tedy velmi důležité takto každé dítě vnímat. V dnešní uspěchané době, kdy rodiče často nemají sílu ani čas se v tomto svým potomkům dostatečně věnovat, jsem tu pro Vás :)
Momentálně jsem na MD a proto mam možnost věnovat se doučování dětí 1 stupně ZŠ. Nedoučuji cizí jazyk. Doučování jsem schopna časově přizpůsobit požadavkům klienta. Nabízím výuku ve svém místě bydliště, kde mam vše přizpůsobené této činnosti. Bydlím v centru města Brna.
Od 10/17 už sem i mobilní a není tedy problém přijet kamkoliv v rámci města Brna a jeho přilehlých částí. V případě vzdálenější oblasti je vše opět na individuální domluvě.
Těším se na Vás :)