Michael V.

Bc. Michael V.

Odpovídá do 7 hod., na 60% zpráv
60% 7 hod

Michael V.

Doučování matematiky a fyziky

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem absolventem MFF UK bakalářského studijního oboru Obecná fyzika a aktuálně dokončuji magisterské studium rovněž na MFF UK. Jsem ochoten pomoci s matematikou a fyzikou na úrovni základní, střední školy či vysoké školy. Také skvěle ovládám angličtinu, takže je možné i doučování angličtiny. V budoucnu uvažuji o možnosti pracovat jako učitel, tudíž by mi doučování velmi pomohlo k získání cenných zkušeností.

AKTUÁLNĚ NEPŘIJÍMÁM NOVÉ STUDENTY. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Miroslav V.

Miroslav V.

Neověřená reference

Díky doučování od Michaela si syn dokázal zlepšit známky z matematiky a fyziky. Nyní pokračujeme s doučováním matematiky kvůli přijímacím zkouškám na střední školu. S prací Michaela jsme moc spokojeni. Líbí se nám, že dokáže látku vysvětlit poutavě, názorně a v klidu, takže ji pochopí opravdu každý. Moc děkujeme za skvělou práci a Michaela vřele doporučujeme každému, koho trápí matematika nebo fyzika.

Odpověď doučovatele:

Moc děkuji za hodnocení.

Terka P.

Terka P.

Neověřená reference

Zdravím, Michael je super učitel matematiky! Umí matematiku skvěle vysvětlit. Díky němu jsem pochopila i to co jsem dlouho nechápala. A jsem mu za to moc vděčná. Doporučuji všem, kteří chtějí matematiku pochopit!

Odpověď doučovatele:

Děkuji moc za recenzi :)

Jiří C.

Jiří C.

Neověřená reference

Zdravím, Michael je prostě nejlepši učitel Matematiky, kterého jsem kdy potkal! Díky němu jsem odmaturoval! A za to mu moc děkuju! A také je to super člověk! Dopručuji všem, aby si ho vybrali, má talent a umí matiku vysvětlit, tak aby to člověk pochopil ;-)

Odpověď doučovatele:

Děkuji moc :)

Aleš R.

Aleš R.

Neověřená reference

Díky doučování od pana Michala jsem v pohodě zvládl přijímací zkoušky na střední školu 2021. Doučování mě bavilo, bylo srozumitelné a byl jsem s ním velice spokojen. Pana Michala doporučuji.

Odpověď doučovatele:

Děkuji za velmi za velmi pozitivní hodnocení :)

Viktor H.

Viktor H.

Neověřená reference

S doučováním od pana Michala jsem velmi spokojený. Pomohl mi s fyzikou, vše mi v klidu a srozumitelně vysvětlil. Je trpělivý, nemá problém Vám něco zopakovat když nechápete. Doporučuji.