Nikola V.

Nikola V.

Odpovídá do 48 hod., na 43% zpráv
43% 48 hod+

Nikola V.

Doučování FRJ, Praha

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Zdravím a rovnou chválím, že se chcete ve francoužštině posunout dál! Je to krásný a elegantní jazyk! :)
Francoužstina je mým velkým koníčkem, z tohoto jazyka jsem zároveň i maturovala a nyní se ve volném věnuji lehkému překladatelství.
Jsem studentka na vysoké škole grafického designu, zvyklá na práci s lidmi, včetně dětí. Mám trpělivost, ale zároveň se snažím hodiny co nejvíce užitečně naplnit!

Má úroveň FRJ odpovídá lvl B2 - nabízím tedy výuku od žádné předešlé zkušenosti s jazykem (cca 250,-/hod) až po středoškolskou francoužstinu úrovně B1 (cca 300,-/hod). Cena se odvíjí dle obtížnosti probírané látky a času, který věnuji domácí přípravě na hodinu.
Jsem ochotna například procházet s budoucími maturanty jednotlivá témata a gramatiku, kterou budou při zkoušce určitě potřebovat či se můžeme věnovat veškeré domácí přípravě do školy (DÚ)/ přípravám na testy a zkoušení.

Výuka možná všední dny víceméně po 16:30 hod (kromě středy a pátka, ty bohužel nemohu). O víkendech po včasné domluvě kdykoliv.
Po Praze jsem schopna kamkoliv dojet, ideálně bych se však scházela v nějakých klidných prostorách/kavárnách v centru (Náměstí Míru, I.P. Pavlova, Vinohrady a okolí), zkrátka v nějakém nerušeném místě, kde by se nám dobře pracovalo.

V případě zájmu mě, prosím, kontaktujte prostřednictvím;
EMAILU: *****@***
POUZE SMS na tel.číslo: ********
POZOR!!! NEMÁM JIŽ AKTIVNÍ TENTO ÚČET, NUTNÉ PSÁT PŘÍMO DO MAILU, NIKOLIV ODPOVĚDÍ NA TENTO INZERÁT. DĚKUJI :)

Budu se na vás těšit! :) N.