Kristina K.

Kristina K.

Kristina K.

Doučování angličtiny pro děti i dospělé

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj, doučuji angličtinu děti i dospělé, začátečníky až středně pokročilé. Zaměřuji se hlavně na konverzaci a zlepšení výslovnosti. Ráda s Vámi procvičím i gramatiku a rozšířím slovní zásobu. Chci, aby vás angličtina bavila, a tak zapojují různé aktivity a hry.
Rok jsem pracovala jako učitelka angličtiny v jazykové škole a na základních školách ve Vietnamu. Primárně žáky od 2 do 15 let. Rok jsem taky soukromě doučovala studenty v Jižní Korei, kde jsem absolvovala magisterské studium v angličtině. V té jsem napsala i diplomovou práci - můžu tak doučit i odbornější angličtinu.
Učím britskou angličtinu.

Doučují zároveň 1-2 studenty. Sejít se můžeme u Vás nebo v kavárně. Záleží na domluvě.

Časově jsem poměrně flexibilní, ale je třeba se na hodině domlouvat s předstihem.

Co se týče ceny, můžeme se domluvit, tak aby to vyhovovalo oběma stranám.



Hello,
I provide english tutoring for childredn and adults, beginners and inter-mediate. we can focus on grammar, vocabulary or convesation. I works as english teacher in Vietna for a year. I taught children of age from 2 to 15 at language school and primary schools. I also spent a year in South Korea during my final year of Master degree - I used that time to tutor english to several Korean students. I wrote my master thesis in English and can teach also some basocs of academic english. I also studied in Netherlands.
I teach Brittish english
We can meet at your house or in cafe.