Misha K.

Misha K.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Misha K.

Přijímá nové studenty

English with Misha

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Hezký den,

jmenuji se Misha a jsem profesionální lektorka angličtiny působící ve Španělsku. Mým zaměřením tedy je online výuka. Co se mého vzdělání týče, jsem absolventkou magisterského studia anglické filologie na FF Univerzity Palackého, kde jsem také absolvovala kurz pedagogického minima pro výuku AJ. Rok jsem rovněž strávila na Goshen College v Indianě, USA. Po svém návratu jsem úspěšně složila mezinárodní zkoušku C2 Proficiency (CPE) - nejvyšší úroveň znalosti cizího jazyka.

Mám desetiletou zkušenost s výukou obecné i business angličtiny v kurzech pro veřejnost i firmách, přípravou k mezinárodním zkouškám i maturitě, výukou dětí i dospělých, našinců i cizinců (Španělsko, Ukrajina).

Během výuky kladu důraz zejména na mluvení a praktické využití jazyka, ale vždy se přizpůsobuji tomu, co se konkrétně chcete naučit. Důležité pro mě je zejména to, aby Vás hodiny bavily a abyste si je užili. Na začátku se potkáme na ukázkové (půl)hodině, kde se lépe poznáme, podíváme se na Váš level a sladíme očekávání. A pak už se naplno pustíme do práce.

Looking forward to meeting you and having fun in English:-)

M.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.