Denisa Š.

Denisa Š.

Odpovídá do 13 hod., na 10% zpráv
10% 13 hod

Denisa Š.

Doučování angličtiny a společenských věd

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference

Popis

Výuce anglického jazyka se věnuji již několik let a mám zkušenostmi s dětmi i dospělými. Lekce se snažím vést tak, aby bavily jak mě, tak studenta, neb věřím, že vzájemný dobrý pocit a osobní vztah je nejlepší motivací, jak ve studiu vytrvat a skutečně si z něj něco odnést, aniž by to nějak bolelo. Vysvětlím gramatiku bezbolestně, tak, aby se nejednalo o pouhé "šprtání se" pouček. Budeme pracovat na výslovnosti a konverzaci - a největší chybě, která se k ní pojí - tedy na strachu, kterého se budeme aktivně zbavovat. :-) Snažím se ve studentech probudit zájem o studium a ukázat ho především z té zábavné a praktické stránky, protože o tom to přeci je... dorozumět se, a ideálně s úsměvem.

Individuální a trpělivý přístup samozřejmostí. Ujasníme si, na čem byste chtěli pracovat, stanovíme si dosažitelné malé velké cíle, na základě kterých se domluvíme, jak budou lekce probíhat, abychom cílů společně dosáhli. Velmi oceňuji, má-li student zájem růst a učit se, když je zvídavý a nebojí se říct, na co by se rád zaměřil, co mu dělá problémy, co ho zajímá. V takovém případě vždy ráda vyhovím a sestavím lekce na míru. Ze zkušeností jsem poznala, že právě to je největším klíčem k úspěchu. Chtít. Všichni jsme jiní, máme jiné zájmy, jinak se učíme... Ve škole se na tyhle odlišnosti nikdy moc nehraje, ale soukromá lekce je možnost, kde se mohou tyto odlišnosti projevit, kde i ze "slabých stránek" se dá lehce udělat stránka silná, změní-li se přístup či úhel pohledu. Někdo preferuje strukturu, jiný zas spontánnost. Jedno není lepší než druhé, dobré je to, co vyhovuje vám. A já chci najít ten váš oblíbený způsob a vytěžit z něj co nejvíc. Přeci jen se budeme se učit spolu, navzájem.

Studuji na Univerzitě Karlově, mou vášní je psychologie, a také se zabývám překlady literatury z AJ. AJ C1. Ve volném čase jako dobrovolník doprovázím životem v ČR výměnné studenty z USA. Sama jsem v zahraničí už trochu času zažila :-), a nejhezčí dle mého názoru je, když se člověk může beze strachu domluvit všude a o všem, aniž by vše uměl. Umět jazyk není fajn jen pro atraktivní kolonku v životopise, ale hlavně se jím tak nějak píše život. A je krásný, moct si do něj zapsat příběhy z celého světa... vlastně jen tím, že se člověk naučí pár slov navíc. :-)

Hodiny probíhají přes skype, videochat na facebooku či jakékoliv jiné online alternativě, na které se shodneme.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Michaela K.

Michaela K.

Neověřená reference

Denisa mě učí angličtinu už pár měsíců a můžu ji jedině doporučit. Jsem začátečník a už teď na sobě vidím velké pokroky, navíc jsou společné hodiny vždy velmi příjemné... má se mnou obrovskou trpělivost a vždy mi vše srozumitelně a polopatě vysvětlí třeba tisíckrát a ještě k tomu s úsměvem.. mockrát díky.

Helena L.

Helena L.

Neověřená reference

Od doby, co jsme pro dceru zařídili hodiny angličtiny s Denisou nosí dcera domů samé jedničky a dokonce se na hodiny angličtiny i těší! Vidíme pokrok a hlavně super přístup. Jsme rádi, že jsme si vybrali Denisu, je velmi milá a spolehlivá, a dceři její přátelský přístup moc vyhovuje, a nám také. Doporučujeme!!!