Radim B.

Radim B.

Odpovídá do 27 hod., na 70% zpráv
70% 27 hod
Přijímá nové studenty

Radim B.

Přijímá nové studenty

Příprava na studijní výzvy pro ty, kteří potřebují uspět

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jsem studentem Právnické fakulty UK. Doučuji šestým rokem AJ, ČJ. Specializuji se také na přijímací zkoušky na SŠ a VŠ (OSP, TSP, ČJ, MA).
Anglický jazyk doučuji na základě získaného certifikátu CAE. Vhodná úroveň doučovaného studenta je A1-B2 vč. přípravy na FCE.
Český jazyk doučuji především jako přípravu k maturitě a k přijímacím zkouškám na SŠ/VŠ.
Od roku 2016 nabízím komplexní přípravu pro úspěšný přechod na střední školu, mimo výuku tedy poradenství ohledně výběru školy, zajištění informací pro rozhodnutí vč. osobní návštěvy školy a právní pomoc s řešením všech problémů spojených se vstupem na SŠ. Tento nový model spolupráce s klienty se velmi osvědčil a jeho odlišnosti oproti běžné výuce mají výrazně kladné reference.

Vždy pamatuji na to, že doučování musí v první řadě bavit a student se musí s látkou ztotožnit. Často vyžaduji či alespoň doporučuji náročnou samostatnou přípravu, díky které dosahuje doučování neobvyklých výsledků. Výsledek spolupráce vždy závisí především na studentovi - on je tím, kdo získané znalosti využije! Má role spočívá ve zjednodušení a zpříjemnění jakékoli výzvy, která Vás během studia čeká. Hlavní problém lidí, kteří mne oslovují, není v tom, že by se nechtěli nebo neuměli učit, ale v tom, že jim jejich dosavadní učitelé nedokázali vysvětlit, co pro zvládnutí látky potřebují. Jakmile jednou pochopíte klíč k látce, chuť bojovat a následná radost z úspěchu Vás už neopustí.

Když chcete zvládnout studium, nemůžete se spokojit se studiem slovíček a vzorců. Musíte najít systém a své znalosti se naučit prakticky využívat! :)

Reference (8)

+ Přidat referenci
David M.

David M.

Neověřená reference

Pana Radima jsme požádali o pomoc s přípravou na příjmací zkoušky na SŠ. V průběhu jednoho čtvrtletí jsem si známku z ČJ vylepšil ze čtyřky na dvojku. Zároveň mi značně pomohl i při výběru SŠ. Díky skvělé přípravě jsem se dostal na obě SŠ se skvělými výsledky (47b ČJ, 43b MA). Rozhodně doporučuji.

Jan Č.

Jan Č.

Neověřená reference

S Radimovou výukou u nás panovala spokojenost, dokázal identifikovat problém žáka a navrhnout citlivý postup. Jeho výuka byla efektivní, ke studentovi si přitom dokázal najít cestu...

Renáta C.

Renáta C.

Neověřená reference

Radima můžu všem doporučit. Skvělí přístup, spousta dobrých informací. Syna připravoval na přijímačky na střední školu, a opravdu jsme oba 100% spokojený. Hodně nám pomohl i při samotném výběru školy.

Tomáš J.

Tomáš J.

Neověřená reference

Maturitní zkouška z češtiny hned na poprvé :) Pan Radim dokázal za pár týdnu projet velkou část látky a vytáhnout jen opravdu potřebné informace. Velká spokojenost. Děkuji! A určitě mohu doporučit :)

Marcela Š.

Marcela Š.

Neověřená reference

Radima si vybral sám syn,protože potřeboval přípravu na přijímací zkoušky na SŠ. Dokázal mu za krátkou dobu velice pomoci s učivem matematiky i českého jazyka.Jeho úžasný přístup a schopnost naučit ho co ZŠ zanedbala byla profesionální a měla zásadní vliv na úspěšnost přijímacích zkoušek. Syn se jeho zásluhou dostal na SŠ.Všem ostatním ho můžu s klidným srdcem doporučit.Je to člověk který dokáže odvézt stoprocentní práci a všem dokáže pomoci se naučit i obtížné.