Nikola F.

Nikola F.

Odpovídá do 6 hod., na 40% zpráv
40% 6 hod

Nikola F.

Výuka francouzského a anglického jazyka

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Nabízím výuku anglického a francouzského jazyka. Vždy se snažím vyhovět Vašim přáním a požadavkům. Dávám důraz na konverzaci a praktičnost, ale zaměřuji se i na gramatiku. Záleží jen na Vás, co Vy si budete přát. Pomůžu s přípravou k maturitě, k přijímacím zkouškám nebo k jazykovým zkouškám. Pokud chcete rozvíjet své dovednosti, abyste se lépe dorozuměli na cestách, ráda Vás podpořím.

Studuji na vysoké škole francouzský a anglický jazyk, půl roku jsem strávila studiem v zahraničí ve Francii, kde jsem měla možnost dorozumívat se se studenty z různých zemí světa. Z francouzštiny vlastním certifikáty DELF B2 a DALF C1. Mimo jiné vyučuji angličtinu v jazykových školách a ve volnočasových centrech.
Doučuji v Českých Budějovicích a dále přes SKYPE.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Viktorie L.

Viktorie L.

Neověřená reference

S Nikol jsem spokojená, na každou hodinu připraví materiály a je spolehlivá. S výukou francouzštiny jsme teprve začala a vnímá na sobě pokrok již v krátké době. Rozhodně doporučuji!

Jiří Z.

Jiří Z.

Neověřená reference

S Nikčou jsem velmi spokojený, jsem až nadšený z toho skvělého přístupu. Je velmi šikovná a hlavně mě naučila spoustu věcí za krátký čas, vždy mi posílá perfektní materiály na procvičování. Určitě VŠEM DOPORUČUJI, již jsem prošel několik doučování ale lepší jsem ještě neměl...

Jiří Z.

Jiří Z.

Neověřená reference

Jsem s Nikčou velmi spokojený, je velmi milá, má dobrý přístup a hlavně mě hodně naučila za krátký čas. Vždy mi posílá i perfektní materiály na procvičení. VŠEM vřele doporučuji, je prostě skvělá, na každou hodinu je připravená a vždy zodpoví veškeré mé dotazy!!

Fotky a certifikáty