Klára R.

Klára R.

Odpovídá do 11 hod., na 90% zpráv
90% 11 hod
Přijímá nové studenty

Klára R.

Přijímá nové studenty

Angličtina zábavněji než ve školách

Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj všem 👋,

Můj cíl je dělat hodiny zajímavější, zábavnější, zaměřovat se na Vaše koníčky a spojovat to s výukou v aj, číst články na vaše oblíbená témata, poslouchat písničky, učit se jazykolamy, procvičit aj na různých situacích např. cestování - hotely, letiště, restaurace, půjčovny aut atd.

Nabízím doučování angličtiny pro úplné začátečníky, pro děti na základní či střední škole co potřebují pomoci nebo pro ty co si chtějí angličtinu prostě zlepšit a cítit se pohodlně při konverzaci. Doučuji od té doby co jsem se vrátila z USA (2018) kde jsem žila 2 roky. Od té doby používám angličtinu na denní bázi v mém současném zaměstnání a doučování je už spíše takový můj koníček.

Chci ukázat, že angličtina může být i zábava a ne jenom hodiny biflování slovíček a gramatiky. Sama jsem angličtinu neměla na skvělé úrovni když jsem letěla do USA. Neuměla jsem vůbec mluvit, přestože jsem měla angličtinu od školky. Jenže tam jsem moc možností neměla a toho strachu a studu jsem se časem zbavila a teď povídám sebevědomě a plynule. Samozřejmě se stane sem tam, že nějaké to slovíčko nevím, ale stačí vymyslet jiný způsob jak to říct a vždy se na to nějak přijde :) A tak se právě člověk učí :)

Momentálně doučuji převážně online ale nemám problém se sejít i někde u kávy, v parku nebo i případně i u mě doma (bydlím kousek za Plzní).

Takže se nebojte a kontaktujte mě. Jsem pohodová, kamarádská holka co se ráda seznamuje s lidma a užívá si života ;)

TALK TO YOU SOON!

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Renata K.

Renata K.

Neověřená reference

Skvělá lektorka-nad moje očekávání. Neuvěřitelná ochota,flexibilita,spolupráce. Rozhodně doporučuji!

Fotky a certifikáty