Helena T.

Helena T.

Helena T.

Francouzština a angličtina v klidu a s radostí !

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Čauky !

Jsem Helča, vystudovala jsem střední a vysokou školu ve Francii, kde jsem následně pracovala v diplomacii a místních firmách a v srpnu jsem se teď po 8 letech rozhodla vrátit do České Republiky. Při této příležitosti bych s Tebou ráda sdílela moji vášeň pro cizí jazyky!
V praze nyní pracuji ve francouzském lyceu a taky působím jako lektor v několika jazykových školách. Vyučování je možno online či osobně v Praze.

Cena za vyučovací hodinu se pohybuje okolo 450kc (60min), při objednání více lekcí je možná sleva!
První hodina 30min je zdarma, kde si zkusíš zda Ti vyhovuje můj pedagogický přístup. Připravuji mé studenty na maturitu či jinou zkoušku, dávám úkoly a hlavně se rozmluvíme, ať se můžeš v daném jazyce vyjadřovat přesně tak, jak si přeješ.

Můžeme se zaměřit na gramatiku (a její občas zákeřná pravidla), či konverzaci nebo poslech a porozumění. Vše záleží na tvých požadavcích, nicméně vždy upřednostňuji hravý přístup a konstruktivní vývoj.

Pro veškeré info ohledně mých zkušeností a průběhu výuky mi napiš zprávu.

Budu se těšit :)

Helča

Reference (1)

+ Přidat referenci
Tomáš P.

Tomáš P.

Neověřená reference

Helča je příjemná mladá slečna s kouzelným úsměvem a velmi profesionálním přístupem. Začal jsem chodit na Francouštinu letos v létě a byl jsem mile překvapený Heleninou výukou. Je spontání, pozorná a přizpůsobí sevašim možnostem. Také bych nečekal od mladého člověka, že povede hodinu tak pevnou rukou jako Helča. Je to výborná učitelka. Tomáš

Fotky a certifikáty