Tomáš F.

Tomáš F.

Odpovídá do 16 hod., na 70% zpráv
70% 16 hod

Tomáš F.

Nadšený učitel!

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Vzhledem k současné situaci nabízím opravy slohových prací, čtenářských deníků či úkolů z českého jazyka. Dále také nabízím opravy anglických domácích úkolů, popřípadě nabízím možnosti online výuky.

Pokud byste si chtěli vyzkoušet nanečisto ústní zkoušku z českého jazyka nebo didaktický test nanečisto, neváhejte mě kontaktovat.

Učení je mým koníčkem i zaměstátním, rád doučuji středokoškoláky, žáky druhého stupně ZŠ, ale i dospělé. Z češtiny se můžeme pobavit o gramatice, slohové výchově i literatuře. Rád doučuji na maturitu nebo na přijímačky, ale baví mě to i jen tak, abyste se češtiny nebáli.
To samé platí i pro angličtinu, můžeme se soustředit na povídání, gramatiku, business English, ale klidně i na fráze, které se vám budou hodit v baru :). Vy se chcete něco naučit a já vám v tom jen pomůžu, hodiny jsou tedy šité na míru každému z vás :). Učím také metodou zážitkové angličtiny (prožívání situací přímo v anglickém jazyce celý jeden den), tu ale preferuji ve skupinkách.
Neváhejte mě kontaktovat a moc rád vám s češtinou a angličtinou pomůžu :)

Dále také nabízím korektury slohových prací, překlady krátkých textů (např. anotací apod.) do angličtiny či pomoc při sestavování čtenářských deníků, portfólií atd.