Kristýna L.

Kristýna L.

Odpovídá do 1 hod., na 60% zpráv
60% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kristýna L.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Španělština podle Tebe

  • Doučuje také online
  • Od  420 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 420 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, jmenuji se Kristýna. Vystudovala jsem Španělštinu ve sféře podnikání a Španělskou filologii. Studovala jsem na Univerzitě v Santiago de Compostela a Univerzitě v Málaze, kde jsem získala certifikát C2 ze šj. Absolvovala jsem pracovní stáže v Seville, v Las Palmas a v Málaze. Španělštinu jsem odjela učit do Brazílie a do španělské Murcii (zdravotnictví, úřady, etc.). Nyní učím v Praze nebo online.

Zakládám si zejména na přátelském přístupu. Každý student je pro mě jedinečný a každému připravím lekce na míru. Jestli Tě naučím konverzovat, reálie, gramatiku nebo odbornou španělštinu si rozhodneš ty sám/sama. :)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

420 Kč / 60 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Míša R.

Míša R.

Neověřená reference

Kristýna je absolutně boží! Krom toho, že mě dost naučila, jsme se taky hodně nasmály. Lekce utekla ani nevím jak, dostala jsem úkoly domů na příště, a na další lekci jsem se hrozně těšila. Za sebe můžu Kristýnu doporučit :) Potřebovala jsem oprášit jazyk, abych mohla vyjet do Španělska na dovolenou, což bylo splněno. Kromě toho, že mě naučila, co a jak v hotelu při ubytování, nebo při objednávání v restauraci, jsme také zabrousily do běžné konverzace. Nyní se nebojím, že bych někde v zahraničí udělala ostudu.

Fotky a certifikáty