Alice T.

Alice T.

Odpovídá do 17 hod., na 40% zpráv
40% 17 hod

Alice T.

Výuka španělštiny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

HLEDÁM NOVÉ STUDENTY PŘES SKYPE I OSOBNĚ. Nabízím výuku španělského jazyka soukromě i ve firmách, začátečníky i pokročilé. Konverzaci, gramatiku, přípravu na zkoušky, cesty apod. Hodiny jsou přizpůsobené konkrétním potřebám studenta. Vlastním mezinárodní certifikát DELE Superior (C2). Prošla jsem výcvikovými kurzy pro učitele jazyků ve Španělsku. Praxi s výukou mám 12 let a několikaletou tlumočnickou praxi. Dojíždím po celé Praze. Cena dohodou podle počtu lidí a hodin týdně.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Tereza B.

Tereza B.

Neověřená reference

Hodiny španělštiny mám s Alicí již několik let a mohu ji jen doporučit! Líbí se mi její lidský, flexibilní a profesionální přístup a schopnost hodinu přizpůsobit potřebám jednotlivce. Alice pravidelně připravuje vlastní výukové materiály (články, věty na překlad, cvičení, gramatiku...), dostatek času věnujeme vždy také konverzaci na různá témata. Hodiny mě baví a díky super přístupu a celkovému konceptu rychle utíkají. Oceňuji také praktické zaměření výuky a fakt, že Alice dokáže i po několika letech zábavnou a nenásilnou formou rozvíjet mé znalosti jazyka :).

David P.

David P.

Neověřená reference

Hodiny španělštiny jsou vždy obohacující. Gramatiku vždy vysvětlí pečlivě a důkladně a následně je používáme v praxi, abychom si nabité vědomosti lépe uchovali v paměti a osvojili si je. Na každý dotaz nebo otázku vždy zná odpověď. Dokáže upravit obsah hodiny podle aktuální potřeby a vždy je připravená a ochotná pomoci s nějakým záludným problémem a vyřešit jej. Mé výsledky na gymnáziu byly vždy výborné, stejně tak moje maturita ze španělštiny. Doporučuji všem!!

Jiří K.

Jiří K.

Neověřená reference

Rozhodně doporučuji. Nejvíc musím ocenit strukturu hodin - je velký prostor pro konverzaci a osvojení si praktického využití slovíček, ale potom i podstatná gramatická část, která vychází z vlastních materiálů na míru. Po pár měsících jsem na sobě pozoroval v jazyce dost velký pokrok. Fakt skvělý a sympatický přístup k výuce.)

Dana V.

Dana V.

Neověřená reference

Rozhodně doporučuji všem, kteří hledají lektora, kterého španělština opravdu baví. Nezáleží na tom k jakému účelu jazyk potřebujete, protože s Alicí se vždy domluvíte, jakým způsobem a co se chcete naučit. Díky ní dnes mohu směle vyrazit do španělsky mluvících destinací a užívat si pohodu při konverzaci s "místňáky". Alice díky!! A vám, kteří váháte - DOPORUČUJI ! Dana

Opí R.

Opí R.

Neověřená reference

S Alicí se španělštině věnuju již nějaký čas a stále jsem velmi spokojený. Lekce vede v přátelském duchu, stále však na velmi dobré profesionální a odborné úrovni. Flexibilně rozděluje čas mezi gramatiku, konverzaci nebo třeba opakování podle mé okamžité potřeby či jejího zkušeného úsudku. Mimo jiné používá i vlastní připravené podklady a cvičení. Lekce jsou zábavné, žádné suchopárné šprtání... Jakub

Fotky a certifikáty