Kristýna M.

Kristýna M.

Odpovídá do 3 hod., na 90% zpráv
90% 3 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kristýna M.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Chorvatština efektivně a zábavně

  • Doučuje také online
  • Od  650 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Mé jméno je Kristýna a již několik let se věnuji výuce chorvatského jazyka. K tomuto krásnému jazyku mě přivedly především chorvatské kořeny. Své znalosti jsem si rozšířila při studiu na Filozofické fakultě v Brně, obor chorvatský jazyk a literatura. Moje nadšení pro tuto oblast prohloubila i pracovní zkušenost a stáž na Balkáně. Složila jsem také zkoušku z chorvatského jazyka na Filozofické fakultě v Záhřebu.
V současné době mám za sebou několik úspěšných let výuky a chorvatsky mluvící studenty. Svůj tým jsem rozšířila i o další skvělé lektory z ČR i Slovenska.
Výuka je individuální, takže už nemusíte bojovat o slovo s dalšími studenty ve skupině. Veškerý čas je věnovaný pouze Vám a vašim individuálním potřebám a schopnostem. Tento způsob výuky Vám přinese jednoznačně rychlejší a efektivnější dosažení Vašeho cíle.

Více informací najdete na chorvatstina-kurzy.cz

Prožijte jaro trochu jinak a už se se svými sousedy v oblíbené destinaci domluvíte.

Razgovarajte s nama :-)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Jestli ještě pořád váháte, vyzkoušejte se mnou zkušební hodinu ZDARMA :-) Vidimo se!

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

650 Kč / 55 min.

Reference (17)

+ Přidat referenci
Kristýna B.

Kristýna B.

Neověřená reference

Jsem opravdu šťastná, že jsem našla Kristýnu na lekce chorvatštiny. Před ní jsem zkoušela dvě lektorky z Chorvatska, ale s nimi jsem neudělala skoro žádný pokrok. Na rozdíl od nich, s Kristýnou, se kterou mám lekce okolo 3 měsíců, jsem už teď mnohem plynulejší a jistější, když mluvím a píšu. Gramatiku jsme začaly dělat hned od první hodiny a zároveň mi poskytla všechny materiály, se kterými budeme pracovat. Někdy jsem až překvapená, kolik toho zvládneme za jednu lekci. Kristýna je nesmírně milá a ochotná se vším pomoct. Všem, kdo se chtějí naučit chorvatštinu, bych Kristýnu rozhodně doporučila!

Stanislava Š.

Stanislava Š.

Neověřená reference

S Kristýnou som sa začala učiť chorvátštinu ako úplný začiatočník pred dvoma rokmi. Tento mesiac som úspešne položila jazykovú skúšku na úrovni B2 na Croaticumu, ktorý je súčasťou filozofickej fakulty Univerzity v Zagrebe. Po chorvátsky sa bez problémov dohovorím, konečne sa môžem v konverzáciach s Chorvátmi cítiť uvoľnene a nadväzovať tak nové kontakty :). Kristýna ma na mojej ceste sprevádzala formou pravidelných online lekcií. Náplň lekcií vždy flexibilne upravovala podľa mojich potrieb a podrobne sme prebrali gramatiku ako i konverzovali. Navyše je Kristýna veľmi sympatická a lekcie sú obohatené o mnohé informácie o Chorvátsku a jeho kultúre. Kristýnu bez váhania odporúčam!

Natalia K.

Natalia K.

Neověřená reference

Z prístupu lektorky Kristýny som nadšená. Pripravovala ma na štátnice, ktoré som vďaka jej pomocí úspešne zvládla. Oceňujem jej ochotu prispôsobiť lekcie mojim potrebám a časovým požiadavkám a tiež to, že má vždy povzbudí do ďalšej práce. Na každú jej hodinu sa veľmi teším. Určite ju vrelo odporúčam.

Markéta

Markéta

Neověřená reference

Kristýna je velice milá. Umí vysvětlit i obtížnou látku srozumitelně a zábavně. Hodiny jsou zajímavé a pestré. Probírá se nejen gramatika, ale i konverzace. Kristýna vždy přijde s tématem přímo na míru. Oceňuji také její flexibilitu. Vždy mi vyjde vstříc, pokud chci nějakou problematiku probrat detailněji nebo zopakovat. Mé znalosti se zlepšují a cítím se jistá nejen v mluvení, ale i psaní. Kristýnu mohu 100% doporučit!

Tereza K.

Tereza K.

Neověřená reference

Profesionální a zároveň přátelský a individuální přístup spojený s efektivní a systematickou výukou jazyka. Obrovskou výhodou je také časová flexibilita a ochota lektorky. Na každou hodinu se moc těším a vždy si odnesu něco nového a zajímavého. Kladně hodnotím, že se lektorka zaměřuje na všechny jazykové dovednosti. Sve pet!

Fotky a certifikáty