Marián B.

Marián B.

Přijímá nové studenty

Marián B.

Přijímá nové studenty

Doučovanie angličtiny na všetkých úrovniach (nielen) v Spišskej Novej Vsi za skvelú cenu

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Ahojte,
volám sa Marián a angličtine sa venujem už od malička. Som držiteľom certifikátu úrovne C1-C2 (všeobecná štátnica), čo je dôkazom toho, že moje jazykové schopnosti, písomné ako aj ústne, sú na úrovni rodáka z anglicky hovoriacej krajiny. V tomto kurze som získal svoje prvé skúsenosti doučovaním ostatných spolužiakov, ktorí tento kurz navštevovali.

Je síce pravda, že nemám toľko skúseností ako niektorí iní učitelia (odučil som zatiaľ zhruba 35 hodín), ale na mojich hodinách využívam moderné metódy a sa snažím o to, aby vyučovanie prebiehalo hravou formou pomocou konverzácií a názorných príkladov. Myslím si, že je pri učení sa cudzieho jazyka najdôležitejšie byť aktívny, opakovať počuté slová a následne ich využiť v konverzácii. Takto sa učia svoj materinský jazyk aj bábätká, a nie biflením sa gramatiky a slovíčok, a predsa sa dokážu dostať na veľmi pokročilú úroveň za približne 6 rokov, aj keď ich mozog ešte nie je úplne vyvinutý.

Na druhú stranu sa mnohí žiaci v našom školskom systéme učia angličtinu aj 12 rokov, ale stále ju neovládajú ani na úrovni B2. Preto svoje hodiny zakladám na vizuálnom učení - napr. ukážem na pero a poviem: „This is a pen.“ Študent si následne domyslí, čo tým chcem povedať a keď sa ho spýtam: „What is this?“, povie „This is a pen.“ Prirodzene a bez biflenia.

Som schopný vám pomôcť naučiť sa správne po anglicky až do úrovne C2 a naučiť vás rozprávať plynule po anglicky so správnou výslovnosťou a prízvukom.

Viem vás pripraviť na medzinárodne uznávane certifikáty ako TOEFL, IELTS, Cambridge English tak, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, lebo som už na ne niekoľko ľudí pripravoval.

Pomôžem zlepšiť Vaše konverzačné schopnosti na voľnú tému, ale taktiež pre vás viem pripraviť konverzácie na konkrétne odvetvie, napr. biznis, právo alebo iné. Veľmi ma zaujíma, ako funguje ľudské telo a ako zvýšiť jeho výkonnosť a uistiť sa, aby fungovalo čo najlepšie a bezbolestne. Preto viem obzvlášť pomôcť ľudom, ktorí radi zlepšili svoju angličtinu v obore telesný fitnes.

Dôkazom mojich výborných znalostí anglického jazyka je aj to, že som v školskom roku 2017/18 som vyhral 1. miesto spomezdi 358 súťažiacich v celoslovenskej súťaži Expert Geniality show v téme Do you speak English?. Táto súťaž bola zameraná na správne používanie angličtiny v konverzáciách. Otázky a aj moje odpovede zo súťaže si môžete pozrieť tu: www.******

Ak si chcete zlepšiť Vašu angličtinu v pozitívnom a povzbudzujúcom prostredí bez strachu z pomýlenia, napíšte mi a ja vám rád pomôžem :)

Ak by ste si chceli zlepšiť vašu nemčinu, tak ju vás viem doučiť až do úrovne B1. V máji 2018 som urobil B2 maturitu z nemčiny na výbornú po tom, čo som jej venoval 9 rokov na základnej škole a na jazykovom gymnáziu, pričom 2-krát som sa dostal na obvodné kolo nemeckej olympiády. Nemčinu učím rovnakým spôsobom ako angličtinu, teda snažím ju vyučovať hlavne pomocou konverzácií.

A ak by ste chceli zanieteného fitnes trénera, ktorého tréningy sú zamerané na to, aby sa dostali čo najlepšieho stavu po tom, čo celý deň sedíte alebo stojíte, tak mi stačí napísať ;). Špecializujem sa najmä na postojové poruchy, bolesti chrbta a pliec a silový tréning pre začiatočníkov.