Evžen K.

Evžen K.

Odpovídá do 6 hod., na 90% zpráv
90% 6 hod
Přijímá nové studenty

Evžen K.

Přijímá nové studenty

Kvalitní doučování ruštiny, ukrajinštiny, příprava na maturitu z RJ / čeština pro cizince/ Czech and Russian Lessons / Уроки чешского языка в Праге и онлайн

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, jsem Evžen :) Mluvím šesti jazyky a proto vím přesně, jak na to, abyste IHNED začal/a mluvit rusky/ukrajinsky nebo se rychle zlepšil/a (ano, jsem rodilý mluvčí :) Pomáhá mi v tom pedagogické vzdělání (Univerzita Karlova v Praze), téměř 5-leté zkušenosti práce na VŠ a samozřejmě vždy dobrá nálada :). Doučuji ruštinu, ukrajinštinu a češtinu pro cizince jak začátečníky, tak i pokročilé s pomocí autorských cvičení, konverzace a materiálů z Ruska, Ukrajiny a Univerzity Karlovy. Rád Vás také pripravím na státní maturitu z ruštiny. E-mail: *****@***, tel. ********.

Здравствуйте! Меня зовут Евгений. Я преподаватель университета и репетитор с 5-летним стажем. Свободно владею шестью языками, в том числе - чешским на уровне носителя языка. Помогу Вам быстро и качественно выучить чешский язык. Индивидуальные и групповые занятия провожу в Праге. Также возможно заниматься и онлайн (по скайпу и вайберу). Мои контакты: e-mail: *****@*** мобильный ********.

Hi! My name is Evžen. I am professional university teacher with 5-years experience of private language lessons. I am fluent in six languages and I do know for sure how to help you to start speak Czech or Russian immediately. I work with both beginners and advanced students and use mix of conversation, author's excersises and the most efficient materials, which contribute to your success. It is possible to take a lessons during personal meetings in Prague or online by Skype/Viber. My contacts: e-mail: *****@*** or tel. ********

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Veronika S.

Veronika S.

Neověřená reference

Na hodinách s Evženem se vždy hodně naučím a pociťuju okamžité zepšení. Evžen všechno jasně a trpělivě vysvětluje. Navíc je to velmi inteligentní a vysoce vzdělaný člověk, takže jsou i naše konverzace zajímavé, při kterých mě učí slovíčka o současném dění. K tomu je Evžen dochvilný a rychle komunikuje. Jednoznačně doporučuju! Moc děkuju. (Březen 2022)

Laura K.

Laura K.

Neověřená reference

Evžen was my Ukrainian teacher for almost eight months and we met online twice a week. As I was a complete beginner, he started with the grammatical basics of the language and later increased the amount of free speaking. Evžen enabled me to navigate and work on my language skills myself now. I am really astonished at how much I learned from him in that period of time! The lessons were always great fun and very productive. Many thanks, Evžen!

Deleted-c4f430 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Určitě mohu pana Evžena doporučit. Cokoli jsem potřeboval ať už konverzace, články, psaní/ úprava textu, vždy pohotově reagoval. Domluva bezproblémová, Celkově velmi kvalitní doučování. Pavel

Tony

Tony

Neověřená reference

Velice ochotný člověk. Probere s Vámi vše potřebné abyste mohli co nejrychleji mluvit. Jelikož je Evžen rodilý mluvčí tak se naučíte i správný přízvuk, který je v ruštině velice důležitý. Dávám 10 z 10.

Eliška K.

Eliška K.

Neověřená reference

Evžena mohu určitě doporučit. Na hodiny je dobře připravený, zaměřuje se přesně na to, co student potřebuje, a nechybí mu humor a trpělivost 😊 Je spolehlivý, dokáže vyjít vstříc a komunikace s ním funguje velmi dobře. Celkově rozhodně spokojenost!

Fotky a certifikáty