Humberto L.

Humberto L.

Odpovídá do 33 hod., na 30% zpráv
30% 33 hod

Humberto L.

Španělština s rodilým mluvčím, Spanish with native speaker, psychologist and musician

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Ahoj, jmenuji se Humberto a Česká republika se teď stala mým novým domovem. Pocházím z Peru a mým rodným jazykem je španělština, kterou vyučuji v Brně a Prace v jazykových školách i soukromě. Rád vás s tímto krásným jazykem seznámím, nebo pomůžu prohloubit to, co už umíte. Nabízím individuální i skupinovou výuku, kterou rád přizpůsobím vašim potřebám.

Jsem také profesionálnám hudebníkem a vedle španělštiny nabízím také hodiny saxofonu. Hru na saxofon jsem studoval v Latinské Americe a rád bych v tom pokračoval i zde. Dávám hodiny jak začátečníkům, tak i středně pokročilým.

PS: Pokud je třeba, používám v hodinách angličtinu. V českém jazyce jsem totiž sám ještě začátečníkem.
----------------------------------
Hi, my name is Humberto, and the Czech Republic has now become my new home. I come from Peru and my native language is Spanish, which I teach in Brno in language schools and privately. I would like to introduce you to this beautiful language or to help you deepen what you already know. I offer both individual and group lessons that I like to adapt to your needs.

I am also a professional musician and besides Spanish I also offer saxophone lessons. I was studying saxophone in Latin America and I would like to continue here. I give the lessons both to beginners and intermediate.

PS: If needed, I use English in lessons. In Czech, I am a B2.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Jaroslav U.

Jaroslav U.

Neověřená reference

Humberto je supr učitel. Každá hodina jiná, v podstatě šitá na míru, o něčem se v jedné zmíníte, v příští to máte na talíři. :) Hodiny jsou hodně konverzační a dost různorodé a to i domácí úkoly (nahrávání se, poslech hudby, různé články, reálie z celé latinské Ameriky), prostě hodně bohaté jako španělština sama.

Veronika P.

Veronika P.

Neověřená reference

Hodiny s Humbertem velice doporučuji. Vstřícný a přátelský přístup, vždy zaměřený na to, co právě potřebuji. Kreativně a originálně pojaté hodiny s důrazem na praxi. super.