Václav H.

Mgr. Václav H.

Odpovídá do 48 hod., na 90% zpráv
90% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Václav H.

Přijímá nové studenty

Doučování od biochemika

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem absolvent magisterského oboru Biochemie na UK. V rámci studia jsem pracoval v laboratoři, což mi přináší výhodu v tom, že chemii se věnuji i po praktické stránce. Nabízím trpělivou pomoc především s biochemií a se středoškolskou chemií a biologií.
Snažím se připravovat hodiny tak, aby byly "na míru" každému studentovi a nezatěžovat ho větším objemem učiva, než je nutné ke zvládnutí zkoušky, aniž by chtěl.
Preferuji menší počet studentů, abych se stíhal pro každého studenta individuálně připravit. Po každém studentovi vyžaduji předem upřesnění látky, se kterou potřebuje pomoct. Nejradši mám přímo naskenované dokumenty (nepovedených) testů, poznámek, příkladů z hodin. Na těchto dokumentech poté přímo demonstruji probíranou problematiku.
Vždy se snažím vyjít vstříc studentovi s časem a místem doučování nebo najít vhodný kompromis.

Typy lekcí

Standartní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (18)

+ Přidat referenci
Adéla H.

Adéla H.

1 odučená lekce

Vašek je velmi trpělivý a pečlivý doučovatel, na hodiny je vždy připravený a ochotný vše podrobně vysvětlit. Určitě můžu doporučit! 😊

Veronika C.

Veronika C.

Neověřená reference

Vašek mě doučoval biochemii na státní závěrečnou zkoušku. je velice šikovný a látku umí perfektně vysvětlit. Poprvé v životě jsem měla pocit, že chápu o co v biochemii jde. Velice mě však zklamalo, že po několika bezproblémových hodinách přestal na 14 dní odpovídat a poté mi sdělil, že mi s posledními neprobranými tématy již nemůže pomoci a to i přesto, že mi to předchozí hodinu slíbil.

Aneta S.

Aneta S.

Neověřená reference

S doučováním jsem byla velice spokojená. Vašek je trpělivý a umí biochemii opravdu dobře vysvětlit. Domluva byla rychlá a vždy mi časově vyhověl. Doporučuji všem! :)

Lucia V.

Lucia V.

Neověřená reference

Vašek mi vždy ochotne pomohol s prípravou na fyzikálnu chémiu a doučil chyby, ktoré som robila. Na správy odpovedal rýchlo a vždy bol oboznámený s danou problematikou. :)

Jelena V.

Jelena V.

Neověřená reference

S doučováním jsem byla vždy velmi spokojená. Nikdy nebyl problém najít si na doučování čas a vyhovět. Vašek je velmi trpělivý a snaží se věci vysvětlit jednoduše a pochopitelně, doporučuji!😊