Anna G.

Anna G.

Odpovídá do 2 hod., na 10% zpráv
10% 2 hod

Anna G.

Kvalitní online příprava na maturitu z matematiky a chemie a na přijímací zkoušky na SŠ a VŠ.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj, vítám Tě na svém profilu! Jmenuji se Anna, je mi 22 let a jsem studentkou všeobecného lékařství na LF. S doučováním mám bohaté zkušenosti, věnovala jsem se mu již během svého středoškolského studia. Během něj jsem se účastnila mnoha předmětových soutěží a olympiád a v rámci studia medicíny jsem absolvovala řadu odborných předmětů, jejichž doučování taktéž nabízím.

Studenti mne nejčastěji kontaktují ohledně doučování matematiky a chemie (ZŠ, SŠ, VŠ lékařská chemie/biochemie). Nabízím cílenou přípravu k přijímacím zkouškám na ZŠ (matematika, český jazyk), přípravu na maturitu (matematika, chemie) a na přijímací zkoušky na VŠ obory (zdravotnické, přírodovědné a matematické). Mimo individuální lekce též hromadné online kurzy. Trpělivost, ochota a individuální přístup samozřejmostí. Pravidelná příprava učebních materiálů zahrnuta v ceně lekce.

Aktualizace (říjen 2020): přijímám nové studenty, možnost kontaktní výuky v rámci Brna (do 3 účastníků na lekci), preferuji online výuku (jednotlivci i hromadné kurzy). Cílená příprava přes Discord a MS Teams, možnost doučování i přes Zoom/Skype/Google Meet.