Aleš P.

Aleš P.

Odpovídá do 1 hod., na 70% zpráv
70% 1 hod
Přijímá nové studenty

Aleš P.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny v Plzni

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Zdravím, jmenuji se Aleš a jsem student třetího ročníku střední odborné školy v Plzni oboru veřejnosprávní činnost.

Nabízím kvalitní a seriózní doučování anglického jazyka na úrovni základní a střední školy.

Angličtině se věnuji už od mala až dodnes. Postupem času jsem se díky nejen filmům, seriálům, hrám, konverzacím s rodilými mluvčími, ale i stráveným časem v Anglii dostal na úroveň, kdy mohu prakticky mluvit anglicky klidně celý den.

Díky šanci, která se mi naskytla pár let zpět, jsem tak strávil 4 měsíce ve Velké Británii a měl možnost poznat jak zdejší obyvatele, zvyky, tak i pracovat na pozici housekeepera v luxusní rezidenci. Mohu, poradit jak se do Anglie dostat, jaká místa navštívit třeba v Londýně a popřípadě i jak zde získat práci.

Často vedu konverzace s rodilými mluvčími, kteří žijí v Plzni, abych si tak prohloubil svou konverzaci, slovní zásobu a pochopení tohoto jazyku. Angličtině se věnuji pravidelně s cílem úspěšně maturovat z Anglického jazyka a následně i získat certifikát úrovně C1-C2.

Ve svém volném čase se věnuji houslím, kytaře a dalším jazykům jako je např: Německý nebo Francouzský jazyk.

Rád pomohu nejen začátečníkům, ale i lidem, kteří si chtějí procvičit konverzaci naplno, nebo lidem, kteří by si přáli v Anglii bydlet.

Budu se těšit
Aleš

Reference (3)

+ Přidat referenci
Kateřina M.

Kateřina M.

Neověřená reference

Přidávám se k ostatním kladným referencím. Aleš mi doslova vyrazil dech, svým přístupem, vyzrálostí, ochotou, znalostmi, trpělivostí. Vřele doporučuji

Lucie L.

Lucie L.

Neověřená reference

Doučování probíhá 1x týdně. Aleš je ochotný a trpělivý. Přizpůsobuje se potřebám dcery. Každou návštěvu si ověří, co probírají ve škole, jak rozumí látce a zařazuje také komunikaci. Dcera je spokojená a nestydí se mluvit, zeptat se a v případě potřeby si říct o vysvětlení. Přesně takové doučování jsem hledala. Lucie Lexová

Petra E.

Petra E.

Neověřená reference

Aleš začal učit moje děti začátkem září, na každou hodinu s ním se moc těší, angličtina je moc baví. Za měsíc je naučil více, nežli učitel ve škole za rok. Oceňuji individuální přístup, ochota dojíždět za žákem domů a také to že umí pracovat s dítětem která má ADHD.