Adéla L.

Adéla L.

Odpovídá v průměru do 9 hodin.
9 hod

Adéla L.

Doučování anglického jazyka

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Jsem trpělivá, pečlivá, komunikativní a poctivá. Angličtina je mým koníčkem, stále se jí obklopuji (knihy, filmy, konverzace s přáteli). Absolvovala jsem 1 rok denního pomaturitního studia na jazykové škole Lingua a úspěšně získala mezinárodní FCE Cambridge certifikát (z ústní části úroveň C1). Nyní se připravuji na přijímací zkoušky na univerzitu - obor anglický jazyk (překladatelství a tlumočení). Mám zkušenosti s doučováním cca půl roku. Je mým potěšením pomáhat ostatním s angličtinou, hledat způsoby, aby si k tomuto jazyku našli kladný vztah, aby se zlepšili a cítili se sebevědomě. Snažím se, aby moje výuka byla pro ostatní různorodá a abychom procvičovali všechny oblasti angličtiny. Doučuji všechny úrovně anglického jazyka.

Přikládám 2 reference:
reference od paní Jany: Slečna Adéla doučuje moji dceru cca půl roku. Dcera je v sedmé třídě základní školy. Ačkoliv se jinak dobře učí, angličtina ji úplně nešla. S Adélou začaly opakováním všech základů, které si dcera neukotvila ve škole. Dále procvičují vždy probíranou látku ve škole formou pracovních listů, konverzace a doplňovacích cvičení. Adéla je na hodinu vždy velmi dobře připravena. Dceři vyhovuje její kamarádský, přesto důsledný přístup. A já pozoruji velké zlepšení v úrovni dceřiných znalostí a prospěchu ve škole. Rozhodně tedy mohu Adélu doporučit.
druhá reference od slečny Nely: Slečna Adéla mě doučuje angličtinu 4 měsíce. Pomáhá mi s přípravou na maturitní zkoušku. Do každé hodiny je vždy pečlivě připravena. Vidím u sebe velké zlepšení a posun v oblasti porozumění textu i konverzace. Vždy mi umí všechno vysvětlit způsobem, že to rychle pochopím. Jsem nadprůměrně spokojená a můžu Adélu doporučit.