Sebastián S.

Sebastián S.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod
Přijímá nové studenty

Sebastián S.

Přijímá nové studenty

🧑🏻‍⚕️Prijímačky na medicínu!👩🏼‍⚕️

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Chceš sa dostať na lekársku fakultu? Som tu pre Teba ! 😉
Volám sa Sebastián Sokolovič, študujem všeobecné lekárstvo na 2. Lekárskej fakulte Univerzity Karlovej v Prahe (3.ročník) a zubné lekárstvo na LF UK v Plzni (1. ročník). Hneď na úvod Ti chcem povedať, že veľmi dobre poznám ten pocit, keď sa na školu nedostaneš po prvýkrát. Moja cesta na medicínu nebola priama, no o to viac som dnes skúsený. Práve preto chcem svoje nadobudnuté poznatky z prijímacích pohovorov a štúdia na fakulte odovzdávať ďalej. Darí sa mi to už tretí rok a verím, že ďalší rok bude pre mojich nových študentov rovnako úspešný, ako pre tých predchádzajúcich. Pre viac informácií ma neváhaj kontaktovať. 🙂

Cena:
1 osoba/ 60 minút = 350,-
Možnosť skupinového doučovania.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Nina S.

Nina S.

Neověřená reference

Sebastián je skvelý doučovateľ. Ku každej hodine pristupoval veľmi zodpovedne a priateľsky. Aj ťažšie učivo vedel vždy zjednodušiť, aby som tomu lepšie pochopila. Pomohol mi aj s výberom školy a nakoniec som sa dostala na LF Plzeň, o ktorej ak by mi nepovedal by som ani neuvažovala. Hocikedy, keď som niečo nechápala mi pomohol aj mimo hodín. Poskytol mi aj vypracované poznámky k témam a priebežne ma skúšal, aby som sa naozaj učila. Môžem iba odporučiť, lebo bez jeho pomoci by som to nezvládla :).

Ľubomíra G.

Ľubomíra G.

Neověřená reference

Sebastián je vážne skvelý doučovateľ. Pripravoval ma na medicínu počas celého roka a keďže ma prijali na 1. aj 2. lekársku fakultu tak môžem potvrdiť, že ma pripravil aj poriadne. Na doučovaní so mnou prešiel každú problematiku a tému, ktoré mi bolo treba na prijímačky a taktiež mi pomohol so všetkým s čím som mala problém. Okrem toho mi stále dával aj praktické rady ako to zvládnuť a jeho náhodne otázky na preskúšanie ma stále držali v potrebnom napätí, aby som sa neprestala učiť a pokračovala v štúdiu. Preto Sebastiana určite odporúčam :)

Deleted-a230dd D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Ak hľadáte doučovanie na LF v Česku, môžem Sebastiána len odporučiť :) Tématiku vie skvele vysvetliť, príp. ak som narazila na nejaký problém v otázke, nemal problém mi otázku vysvetliť aj mimo hodiny. Tiež hodiny neboli nudné, vždy do nich vedel vložiť kvapku humoru. S jeho pomocou sa mi podarilo dostať na LF Hradec Králové, kam by som si bez jeho odporúčania ani nedala prihlášku :) Najviac som si u Sebastiána vážila, aký mal prehľad ohľadne LF v Česku. PS: odporúčam aj jeho instagram, ak si chcete na testoch osviežiť vedomosti.

Beáta K.

Beáta K.

Neověřená reference

Sebastián je skvelý učiteľ, vysvetlí Vám naozaj ľudsky všetko, čo budete potrebovať. Hodiny prispôsobí podľa Vašich potrieb, zároveň Vám okrem jeho vyučovacích hodín poskytne aj jeho vlastné materiály k problematickým témam. Taktiež si dáva záležať na pravidelnom preskúšaní (ktoré sa vždy nesie v príjemnom duchu) aby sa do toho človek naozaj pozrel a nie len pasívne počúval. Ja som sa chcela veľmi dostať na lekársku fakultu do Plzne, čo sa mi so Sebastiánovou pomocou bez problémov podarilo. Môžem jedine odporučiť :)

Natália M.

Natália M.

Neověřená reference

Sebastian je veľmi ochotný. Keď som niečomu nerozumela, vždy mi to vysvetlil "polopate" a pridal aj štipku svojho špecifického humoru:) Atmosféra bola na hodinách uvoľnená a veľmi dobre sa mi s ním spolupracovalo. Pripravovali sme sa do Olomouca a prijali ma. Som vďačná, že som natrafila na tohto študenta-doučovateľa. Určite sa naňho obrátim aj do budúcna, ak budem potrebovať. Odporúčam všetkým. P.S.: Má stránku na instagrame a oplatí sa sledovať ju - @prijimacky_na_medicinu :)