Kristýna B.

Kristýna B.

Odpovídá do 2 hod., na 70% zpráv
70% 2 hod
Přijímá nové studenty

Kristýna B.

Přijímá nové studenty

Anglicky a francouzsky na míru

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

V současné době již nepřijímám nové studenty na výuku. V případě zájmu se Vám ale mohu ozvat, pokud by se mi uvolnilo místo.

Nabízím výuku a doučování anglického a francouzského jazyka na všech úrovních, možno i přes Skype. Učím primárně v Břeclavi. Od konce března mohou hodiny probíhat v mé útulné jazykové učebně.

Vystudovala jsem angličtinu a francouzštinu se zaměřením na jazyk a literaturu na filozofické fakultě v Olomouci a Brně. Krom toho mám bohaté zkušenosti s výukou jak skupin, tak jednotlivců. Několika studentům jsem pomohla se zvládnutím maturitní zkoušky.

Zaměřuji se na přirozené používání jazyka v kombinaci s nutnou gramatikou a slovní zásobou. Hlavní důraz kladu na konverzaci a překonání ostychu z komunikace v cizím jazyce. Vyznávám přístup Komenského: škola hrou.

Těším se na společné objevování půvabů anglického a francouzského jazyka.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Jitka M.

Jitka M.

Neověřená reference

Musím moc poděkovat, vše probíhá a výuka francouzštiny, hlavně doučování a opakování látky probíhá. Dcera je spokojená a i když jsou prázdniny, tak domluva funguje na 100 % a hodiny probíhají dle domluvy. Slečnu Kristýnu mohu všem doporučit!