Eliška S.

Eliška S.

Odpovídá do 5 hod., na 90% zpráv
90% 5 hod
Přijímá nové studenty

Eliška S.

Přijímá nové studenty

Eliška S.

Popis Reference

Popis

🎓 Vystudovala jsem bakaláře z českého a francouzského jazyka na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity. Vlastním certifikát z anglického jazyka na úrovni B2 (First Certificate).

📝Mám zkušenosti s doučováním dětí ze základní školy i studentů střední školy. Pomohu s přípravou do školy i na maturitu. Momentálně se nejvíce věnuji výuce češtiny pro cizince.

✅ Czech for foreigners
I am studying Czech language at Masaryk University. I teach Czech for foreigners. If you need to improve your Czech, don't hesitate to contact me. I speak also English and French.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Věra F.

Věra F.

Neověřená reference

Elišku, můžeme jen doporučit, má individuální přístup, cíleně připravuje syna v českém jazyce podle jeho nedostaků a potřeb.

Jana P.

Jana P.

Neověřená reference

Můžu jenom doporučit. Eliška je velmi vstřícná, má individuální přístup, umí si poradit s dětmi. Máme hodiny online a je vždy skvěle připravena. Používá moderní techniku pro zpestření výuky. Vytváří hry a kvízi, aby si dítě mohlo procvičovat třeba slovíčka i mimo doučování.

Eva Z.

Eva Z.

Neověřená reference

Dcera se v angličtině za jeden rok doučování velmi zlepšila a dokonce ji hodiny s paní učitelkou baví. Komunikace a domluva funguje výborně.

Lenka V.

Lenka V.

Neověřená reference

Vřele doporučuji. Velmi profesionální přístup, vstřícnost a ochota. Výborná komunikace s rodičem. Také se mně líbí její individuální přístup k dětem. Vždy se snaží najít způsob jak jim vysvětlit dané učivo a následně pak procvičováním upevnit znalosti. On- line výuka pro mé děti nebyla překážkou.

Martina S.

Martina S.

Neověřená reference

Velmi profesionální. Poskytla mi plno informací o češtině. Výborně mě dokázala připravit na maturitu. Vždý se dá domluvit na doučování, distančně i prezenčně.