Kristína K.

Kristína K.

Odpovídá do 1 hod., na 50% zpráv
50% 1 hod

Kristína K.

Doučování češtiny nebo angličtiny :)

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Zdravím všechny :)
Jmenuji se Kristína a mám ráda cestování a poznávání nového, čímž si rozšiřuji úhel pohledu na spoustu věcí ..Jsem velmi upovídaná, přátelská, puntičkář a spolehlivá. :).. Vystudovala jsem pedagogické lyceum, teď jsem na vysoké a mám za sebou půl rok studia v zahraničí přes program Erasmus. Ráda dělám věci, které mají smysl, rozvíjí a posouvají nás dále místo sledování televize.

Nejzákladnější věcí je pro mě čeština, kterou by dle mého názoru měl znát dobře každý správný Čech. :) V porovnání s ostatními jazyky to není nejjednodušší řeč, a hlavně ne po gramatické stránce, ale vše se dá trpělivostí a procvičováním naučit, když se chce! :) ..je to něco, co nás bude provázet celým životem, a tudíž je důležité, abychom se uměli i reprezentovat písemnou formou.

Mám také ráda angličtinu. Vzhledem k tomu, že mám už něco odcestováno a stále objevuji nová místa, angličtinu používám často. Jak už jsem se zmínila, studovala jsem v zahraničí půl roku. Také jsem pracovala pár měsíců v Anglii nebo v Řecku.

Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte se zeptat :)