Martin T.

Martin T.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+

Martin T.

Nabízím doučování z Angličtiny za nízkou cenu

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer
Preferované časy: po obědě, večer

Popis

Zdravím Vás :)
Jmenuji se Martin Turek, je mi 20 let a bydlím v Karlových Varech u “Masaryčky”. Angličtina je mou vášní a v budoucnu se chci stát učitelem tohoto předmětu. Než však získám potřebné vzdělání, chci se zlepšovat mimo své další aktivity i tím, že budu doučovat angličtinu ty, kteří budou mít zájem a doučování s pozitivně naladěným, trpělivým a přátelským člověkem, který bude vděčný za každou odučenou hodinu. Rád bych skrze tuto platformu nasbíral zkušenosti, zlepšil sám sebe v daném jazyce a třebas poznal fajn lidi :)
Z Angličtiny jsem v květnu 2018 odmaturoval s jedničkou na vysvědčení a jsem držitelem osvědčení o jazykové způsobilosti na základě zkoušky STANAG 6001, což je zkouška platná ve všech ozbrojených silách v rámci NATO. U této zkoušky jsem dosáhl druhé úrovně, což se ve státní zkoušce v civilu pohybuje na úrovni B2-C1.
Budu velice potěšen, když mě kontaktujete a dáte mi možnost ukázat, že anglický jazyk opravdu miluji a s úměvem na rtech pomůžu každému, kdo se v tomto jazyce bude chtít zlepšit :)

Fotky a certifikáty