Richard R.

Richard R.

Odpovídá do 9 hod., na 60% zpráv
60% 9 hod
Přijímá nové studenty

Richard R.

Přijímá nové studenty

SUPER Doučování němčiny v Praze

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Hallo, ich heiße Richard, je mi 20 let a nabízím kvalitní doučování němčiny- ZŠ, SŠ (i jako přípravu k maturitě- komunikace), ÚROVEŇ A1, B1- gramatika, slovní zásoba, komunikace. Němčině se věnuji již od základní školy (doposud), tudíž je mým velkým koníčkem. Na gymnáziu jsem se zaměřil na konverzaci v němčině a úspěšně jsem složil maturitní zkoušku. Němčině se věnuji i nadále na VŠ. Neváhej a napiš mi- 774832426. BIS BALD !

Reference (2)

+ Přidat referenci
Andrea H.

Andrea H.

Neověřená reference

Richard je skvělý a trpělivý doučující, na hodiny chodí vždy výborně připraven, snaží se synovi vysvětlit látku zábavným způsobem, aby ji pochopil. A z písemek začal syn nosit jedničky..... Doučuje syna již od minulého školního roku a jsem moc ráda, že jej doučuje i tento rok (9. třída). Andrea H.

Kristýna S.

Kristýna S.

Neověřená reference

S Richardovým doučování jsem velmi spokojená, a můj syn (11 let, 5.tř.) také. Na synovi je vidět, že mu jde Němčina o hodně lépe, než před doučováním. To, co nezvládne učitelka, zvládneme s Richardem, je velmi šikovný a tpělivý. Jsem ráda, že jsme našli super doučujícího. 🙂 Kristýna Sv.