Markéta J.

Markéta J.

Odpovídá do 31 hod., na 50% zpráv
50% 31 hod
Přijímá nové studenty

Markéta J.

Přijímá nové studenty

Učení s úsměvem :)

Popis

Vystudovala jsem střední průmyslovku v Praze a odpromovala jsem minulé léto na univerzitě ve Spojeném království :) Nyní se chystám opět studovat Karlovu univerzitu, a to přírodní vědy...

Proč právě angličtina a matematika? V Angličtině jsem sama studovala celý tříletý bakalářský obor v Jižním Walesu. Ten je tedy pro mě druhým domovem a mám radost z "přepínání" z jednoho jazyka do druhého. Baví mě pozorovat ty děje, které se odehrávají v hlavě, když se snažíte přeložit jediné slovíčko, nebo když chcete druhému sděli celou větu. Vnímám to jako malý zázrak, když poprvé máte hodnotnou a podnětnou konverzaci v pro vás cizím jazyce, kdy váš kamarád reaguje, odpovídá a rozvětvuje téma. Je krásné přemýšlet ve dvou jazycích :) tehdy jsem pochopila, že opravdu: kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem.

A matematika proto, že jsem ji sama měla moc ráda, čistým přirozeným způsoběm. Ráda jsem počítala, ráda jsem řešila slovní úlohy a - ! - jak jsem měla ráda rýsování :) . Svým mladším sourozencům, bratrancům a sestřenicím pomáhám s učením matematiky a baví mě jim zkoušet přibližovat problematiku různými směry pohledu. Jeden z nich bude ten pravý na představení a na použití právě pro ně.

e-mail: *****@***

Těším se na vás :),
Markéta