Daniel R.

Daniel R.

Přijímá nové studenty

Daniel R.

Přijímá nové studenty

Výuka konverzační a obecné angličtiny na úrovni rodilého mluvčího do práce i do školy

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj! Jmenuji se Daniel a momentálně jsem přihlášený ke studiu mezinárodních vztahů a vývojové ekonomie na Londýnské škole orientálních a afrických studií, ale tento a příští rok budu trávit v Praze. Ve svém volném čase se věnuji filosofii, literatuře a čajovým rituálům.

V roce 2016 jsem získal anglický certifikát Cambridge C2, tedy úroveň rodilého mluvčího, ale angličtina je se mnou jak doma tak v akademickém životě odjakživa a považuji ji za svůj nejvyvinutější jazyk.

S doučováním mám již tříletou zkušenost, zvláště pak s tzv."business" doučováním konverzační a obecné angličtiny pro kariérní postup nebo pro osobní vývoj jazyka na vyšší úrovni. Mezi mé bývalé klienty se řadí hlavně zaměstnanci pojišťoven, investičních poraden, nebo i ministerstev. Tyto hodiny jsou naprosto individuální a dynamické- každá schůzka je založená na diskuzi a interakci mezi studentem a lektorem za pomocí doplňujících materiálů.

Dále doučuji žáky středních a vysokých škol při přípravě na všechny aspekty maturitní zkoušky z anglického jazyka a programu Cambridge certifikátů (FCE, CAE, CPE), kde je možné se zaměřit výslovně na gramatiku a písemný projev.

Výuka probíhá buď u žáka doma, nebo v nějaké tišší kavárně v Praze.