Kateřina P.

Ing. Kateřina P.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Kateřina P.

Přijímá nové studenty

Konzultace k SP, DP, BP + příprava k PZ na SŠ, MZ + předměty ZŠ (AJ, ČJ, M..)

  • 6 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  380 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Cena Od 380 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

✔ Příprava na přijímací zkoušky na SŠ, k maturitě (AJ+ČJ) apod.
✔ Volná místa na konzultace k seminárním, bakalářským a diplomovým pracím.
✔ Doučování Excel, Word, formátování závěrečných prací apod.
★ Pokud nenajdete v kalendáři čas, který by Vám vyhovoval, tak mi napište a pokusíme se to nějak společně vyřešit :)

Účetní záležitosti
◉ Lekce jsou splatné předem.
◉ Lekci máte rezervovanou až po její úhradě.
◉ Vystavení faktury je samozřejmostí.

Storno poplatky za zrušené lekce:
◉ více jak 24h předem - storno poplatek 10% z ceny lekce
◉ 24-12h - storno poplatek 50% z ceny lekce
◉ méně jak 12h - storno poplatek 100% z ceny lekce

1h=60 min.

Typy lekcí

Předměty ZŠ - DOPO do 14h - 45 min

Všechny předměty ZŠ (mimo ICT) s koncem výuky do 14h. Z jazyků AJ+ČJ+NJ. Procvičování probrané látky, upevnění získaných znalostí ve škole + doplnění případných mezer. V případě zájmu možnost zadávání úkolů.

380 Kč / 45 min.
Předměty ZŠ - DOPO do 14h - 60 min

Všechny předměty ZŠ (mimo ICT) s koncem výuky do 14h. Z jazyků AJ+ČJ+NJ. Procvičování probrané látky, upevnění získaných znalostí ve škole + doplnění případných mezer. V případě zájmu možnost zadávání úkolů.

450 Kč / 60 min.
Předměty ZŠ - ODPO od 14h - 45 min

Všechny předměty ZŠ (mimo ICT) se začátkem výuky od 14h. Z jazyků AJ+ČJ+NJ. Procvičování probrané látky, upevnění získaných znalostí ve škole + doplnění případných mezer. V případě zájmu možnost zadávání úkolů.

420 Kč / 45 min.
Předměty ZŠ ODPO od 14h - 60 min

Všechny předměty ZŠ (mimo ICT) se začátkem výuky od 14h. Z jazyků AJ+ČJ+NJ. Procvičování probrané látky, upevnění získaných znalostí ve škole + doplnění případných mezer. V případě zájmu možnost zadávání úkolů.

550 Kč / 60 min.
Předměty SŠ - DOPO do 14h - 45 min

Příprava na maturitu z AJ +ČJ+M. Procvičování průběžné látky. Procvičování probrané látky, upevnění získaných znalostí ve škole + doplnění případných mezer. V případě zájmu možnost zadávání úkolů. Konec výuky do 14h.

420 Kč / 45 min.
Předměty SŠ - DOPO od 14h - 60 min

Příprava na maturitu z AJ +ČJ+M (mimo ICT). Procvičování probrané látky, upevnění získaných znalostí ve škole + doplnění případných mezer. V případě zájmu možnost zadávání úkolů. Konec výuky do 14h.

550 Kč / 60 min.
Předměty SŠ - ODPO od 14h - 45 min

Příprava na maturitu z AJ +ČJ+M. Procvičování probrané látky, upevnění získaných znalostí ve škole + doplnění případných mezer. V případě zájmu možnost zadávání úkolů. Začátek výuky od 14h.

490 Kč / 45 min.
Předměty SŠ - ODPO od 14h - 60 min

Příprava na maturitu z AJ +ČJ+M. Procvičování probrané látky, upevnění získaných znalostí ve škole + doplnění případných mezer. V případě zájmu možnost zadávání úkolů. Začátek výuky od 14h

650 Kč / 60 min.
AJ pro dospělé DOPO - do 14h

Výuka AJ mimo školní účely. Jak pro dospělé, tak studenty, kteří se chtějí zlepšit a zdokonalit. Konec výuky do 14h.

550 Kč / 60 min.
AJ pro dospělé ODPO - od 14h

Výuka AJ mimo školní účely. Jak pro dospělé, tak studenty, kteří se chtějí zlepšit a zdokonalit. Začátek výuky od 14h.

650 Kč / 60 min.
Word, Excel, Powerpoint, Outlook + práce s PC

Výuka práce v programech Word, Excel, Powerpoint, Outlook + základní práce na PC (stáhnutí souboru, formáty souborů, odesílání mailů s přílohou apod.) Pomoc s vypracováním úkolů v těchto programech.

900 Kč / 60 min.
Konzultace k SP, BP, DP

Konzultace pro psaní seminárních, bakalářských, diplomových a jiných prací. Pomohu Vám se zorientovat v problematice závěrečných prací a požadavků na ně. Probereme společně jak formát práce jako takové, tak i návrh praktické části práce. Vysvětlíme si co to jsou informační zdroje, jak s nimi pracovat a citovat z nich. Pomohu Vám i se závěrečným formátováním a také samozřejmě s přípravou obhajoby vč. prezentace k ní. Konzultuji práce ze všech oborů (lékařství, právní vědy, pedagogika, psychologie, biologie, logistika, marketing....)

1000 Kč / 60 min.

Reference (12)

+ Přidat referenci
Natálie S.

Natálie S.

1 odučená lekce

Lektorku Kateřinu moc doporučuji. Pomáhala mi v průběhu psaní bakalářské práce. Dokázala několikrát dát jak mně, tak mojí práci směr. Po celou dobu psaní byla mojí velkou psychickou podporou - několikrát jsem to opravdu chtěla vzdát a posunout si odevzdání na další semestr, ale Kačka mi vždy zvládla dodat správnými slovy další motivaci a síly k dokončení. V klíčových dnech se mi věnovala i na úkor svého volného času a nikdy mě neodmítla. Jsem si stoprocentně jistá, že bez její pomoci bych práci nedodělala. Bakalářskou práci se mi povedlo obhájit na výborně, což je jen důkaz toho, že to co lektorka Kateřina dělá, má smysl. Moc děkuji!😊

Odpověď doučovatele:

Děkuji za milou referenci. Prošly jsme si společně opravdu náročným obdobím, ale stálo to za to. :) Gratuluji k úspěšným SZZ i k obhájení BP. Jak jste již napsala, dělám věc, která dává smysl. Považuji se nejen za lektorku, ale i za studijní mentorku. Svým studentům se snažím nejen vždy konstruktivně poradit, ale i jim dodat pocit, že na to nejsou sami. A jak se zdá, tak se mi to daří. Hodně úspěchů v dalším studiu a těším se na naši případnou další spolupráci! :)

Michal M.

Michal M.

1 odučená lekce

Kateřina je skvělá a ochotná. Potřeboval jsem poradit s průběhěm DP, zda mám vše v pořádku. Vše jsme probrali a já byl klidnější. Vřele doporučuji :-)

Odpověď doučovatele:

Děkuji Michale za milou recenzi. Vaše práce je velmi zajímavá a ve svém oboru netradiční. Věřím, že se nám na ni podaří společně navázat ve Vaši rigorózní práci. :)

Sabina K.

Sabina K.

1 odučená lekce

S tak skvělým doučováním jsem se zde ještě nesetkala. Paní Kateřina je velmi milá, ochotná a pečlivá. Se vším, co jsem po ní chtěla, mi ochotně pomohla. Na zprávy odpovídala rychle a nebyl nikdy problém ani když jsem se ozvala pozdě večer. Mohu jen ráda doporučit.

Odpověď doučovatele:

Sabino, moc Vám děkuji za milé hodnocení. Je to právě spokojenost studentů, která mne stále žene kupředu a motivuje :) Ještě jednou děkuji a těším se na naši další konzultaci.

Petra N.

Petra N.

1 odučená lekce

Skvělá konzultace ohledně diplomové práce, nové podněty k zamyšlení, inspirace a zejména pomoc. Vřele doporučuji.

Natálie K.

Natálie K.

Neověřená reference

Kateřinu vřele doporučuji. Pomohla mi při psaní mé BP, bez ni bych byla ztracena. Vše mi vždy hezky vysvětlila a já pochopila jak psát a jakým směrem jít. Byla mi i velkou psychickou oporou a vždy když jsem potřebovala tak mi pomohla. 😊

Odpověď doučovatele:

Děkuji za Váš čas, který jste si našla pro napsání této reference. Jsem ráda, že jsme společně došly k cíli. Bylo to náročné, ale přineslo to svoje ovoce. Hodně štěstí v dalším studiu a snad i brzy na viděnou. :)

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (5)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Kateřina P.

Doučování na přijímačky na chemii a biologii

Dobrý den, sháním doučování na přijímací zkoušky na biologii a chemii. Jsem studentem čtvrtého ročníku střední veterinární školy v Českých Budejovicích. V biologii ani v chemii nemám silné základy, ale rychle se učím, jakmile jsou mi spojitosti v předmětu srozumitelné. Mám hlavně volné pondělky,…

Kateřina P.

odpor

Dobrý den, můžete mi někdo poradit s příklady, prosím? Děkuji.

Kateřina P.

Glossa: Jak ropa zachránila velryby

Pokračování: Pokusila jsem se napsat glosu na toto téma, ale obávám se, že to s tímto útvarem nemá nic společného. Mohu když tak alespoň poprosit o zkontrolování a radu co upravit? Přijde mi, že jsem vytvořila spíše výčet faktů, než můj názor. Nevím, jak tam svůj názor zakomponovat.

Kateřina P.

Tajenka

Ahoj, mohli byste mi, prosím, pomozte mi.

Kateřina P.

Sloh (úvaha)

Vyberte si z knihy jednu postavu, stručně ji charakterizujte a napište, jaký dárek by si rozhodně nepřála najít pod vánočním stromkem. Pokuste se vysvětlit proč! Práce je kombinací popisu a úvahy, jednotlivé části by měly být v rovnováze.