Alex M.

Alex M.

Odpovídá v průměru do 15 hodin.
15 hod
Přijímá nové studenty

Alex M.

Přijímá nové studenty

konverzace v AJ - získej sebevědomí v cizím jazyce a rychle se rozmluv :)

Preferované časy: po obědě, večer

Popis

Vzpomínám si, že mi v začátcích komunikace v AJ nejvíce pomohly právě individuální konverzace s lektorem, které mě zbavily strachu mluvit a připravily na maturitu. Na gymnáziu jsem sice měla hodiny angličtiny několikrát týdně, ale v praxi jsem ji neuměla používat.


Mám za sebou několik delších zahraničních pobytů, kde jsem pracovala jako dobrovolník (Např. jsem v Japonsku učila středoškoláky angličtinu). Dále jsem se v jazyce zlepšila díky studiu v zahraničí v rámci programu Erasmus+, a nejvíce pravděpodobně díky roční pracovní zkušenosti z anglického Oxfordu, kde jsem byla zaměstnaná v nevládní organizaci. V neposlední řadě mě v jazyce také posunulo předchozí zaměstnání v mezinárodním korporátu, kde se jako hlavní jazyk používala pouze angličtina.
Mám certifikát FCE a CAE.

Nabízím pravidelné anglické konverzace přátelskou formou, tak, aby si student přestal uvědomovat, že se učí a místo toho v cizím jazyce už přímo myslel, aniž by si svoji řeč předem připravoval. :)

Hodiny mohou sloužit jako příprava na maturitu, na studium na zahraniční VŠ, nebo např. na práci v zahraničí/zahraniční firmě.
Student může být jakékoliv úrovně, cílem lekcí je rozmluvit žáka, všechen čas tedy využijeme výhradně k mluvení, na které ve škole nebývá dostatek prostoru - veškerá konverzace bude probíhat v AJ.

Ideálně se lekce hodí pro ty, kteří mají gramatický základ, ale bojí se ho využívat v praxi při mluvení.

60 min - 300 kč
90 min - 500 kč

Nabízím 15 min skype hovor zdarma. Na něm bychom viděli, jestli se nám spolu dobře pracuje a zda budete mít zájem o placené lekce. :)