Jaroslav K.

Jaroslav K.

Přijímá nové studenty

Jaroslav K.

Přijímá nové studenty

Tréning nemeckého jazyka do života a praxe /Skype/Lektor v ijav/Autor

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

U mňa nájdete odpoveď na otázku:

AKO NATRÉNOVAŤ NEMECKÝ JAZYK DO ŽIVOTA A PRAXE? (bez učenia slovíčok a gramatiky naspamäť)

Žil som deväť rokov vo Viedni a som presvedčený, že nemčinu nie je potrené sa učiť, ale trénovať. Dá sa natrénovať až na úroveň, ktorá zodpovedá našej potrebe, pretože ovládanie cudzieho jazyka nie je vedomosť ale schopnosť.

Len nesmieme prestať trénovať, lebo tak ako ochabne svalstvo, tak sa začne strácať aj naša úroveň cudzieho jazyka. Buď sa stávame v úrovni cudzieho jazyka lepší alebo horší. Neexistuje žiadny pevný bod.

AKO PREBIEHA TRÉNING NEMČINY?

1. Nie je dôležité len ako sa učíme ale aj čo sa učíme. V prvom kroku zasielam mnou napísaný príbeh s nahrávkou(mp3), ktorý obsahuje okolo 200 najpoužívanejších slov a tvorí niečo cez 50% nemeckého jazyka.

2.Ďalší postup je príbeh s nahrávkou(mp3), ktorý obsahuje okolo 700 najpoužívanejších slov a tvorí 70% nemeckého jazyka.

Prvé dva kroky slúžia na vytvorenie nemeckého prostredia, ktoré je takto k dispozícií 24h denne. Zároveň slúžia aj na vytvorenie veľmi dobrých základov v nemčine, ktoré sú pre každého nevyhnuté nezávisle od pracovného zamerania.

Počas tréningov zostavujem pre každého klienta individuálnu slovnú zásobu, ktorú vie integrovať do svojho života. „Deutsch für dein Leben“.

Každý potrebuje inú nemčinu v závislosti od povolania alebo životného smerovania, rovnako ako každý potrebuje inú intenzitu tréningu.

Mimo tréningových dní zasielam odkazy na nemecké piesne a mnou vytvorené doslovné preklady, ktoré napomáhajú rozširovaniu slovnej zásoby ako aj skladbám viet a porozumeniu viacerým prízvukom.

Tréningy prebiehajú cez skype.

Cenník:
OSOBNÝ TRÉNING NEMČINY (1-3x týždenne)
Pre osoby žijúce na Slovensku:
15€/ tréning (1 osoba/50min) + moje e-knižky a pracovné materiály
Pre osoby žijúce v zahraničí:
20€/ tréning (1 osoba /50min) + moje e-knižky a pracovné materiály

Fotky a certifikáty