Petr Š.

Petr Š.

Odpovídá do 17 hod., na 100% zpráv
100% 17 hod
Přijímá nové studenty

Petr Š.

Přijímá nové studenty

Doučování přírodních věd a angličtiny v Praze a Táboře

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Vystudoval jsem Gymnázium Pierra de Coubertina v Táboře a následně bakalářské studium chemického inženýrství na VŠCHT Praha. Nyní pokračuji ve studiu druhého magisterského ročníku chemického inženýrství na VŠCHT Praha.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Filip Š.

Filip Š.

Neověřená reference

Dcera během distanční výuky ve školním roce 2020/21 zanedbala na osmiletém gymnáziu chemii. Jako otec jsem nechtěl, aby nový školní rok začínala s výpadkem a hlavně ve stresu docházela na hodiny chemie, že to neumí. Ke konci prázdnin jsem tak na tomto portále narazil na Petra. Domluvili jsme témata, která byla potřeba doučit a v rámci online výuky látku s dcerou probral. Od Petra jsem měl vždy po každé hodině v mailu krátké shrnutí jako zpětnou vazbu, jak výuka s dcerou probíhá. Součástí doučování byly i úkoly k procvičování. Nyní na začátku školního roku probíhá ve škole opakování látky předešlého roku a dcera s radostí hlásí, že vše co paní učitelka zkoušela, tak věděla. Pro mě je to obrovská úleva, že se podařilo zanedbanou látku dohnat a dcera chodí do hodin chemie uvolněná a bez stresu. Petra jako učitele opravdu doporučuji, je to přesně typ doučovatele, kterého jsem právě hledal. Znalý v oboru, nejlépe student chemie, časově flexibilní a online vyučování byl taky bonus. V průběhu školního roku se možná zase vyskytne potřeba nějaké téma ozřejmit, tak nyní vím na koho se obrátit s pomocí. Petře, velké díky!

Tomáš V.

Tomáš V.

Neověřená reference

Na vysoké škole jsem se poměrně trápil s matematikou. Asi všichni znáte takový ten pocit, když Vás něco nebaví jen proto, že Vám to moc nejde. Cvičení pro mě byla nudná a účastnil jsem se jich jen z povinnosti. Myslel jsem, že na své chabé základy prostě jen postavím další látku a ono to nějak půjde. . . . jenže nešlo předmět jsem musel opakovat a to mě čekali ještě dvě další matematiky. Potom jsem se obrátil na Petra a jeho přístup mi opravdu pomohl a motivoval mě v řešení dalších rovnic, derivací, dvojných a trojných integrálů. Kromě skvělého přístupu k výuce, perfektní připravenosti a stoprocentní ochoty Vám pomoci na Petrovi oceňuji zejména jeho časovou flexibilitu. Před tím jsem už pár doučování zažil, ale vždy mě štval takový ten přístup, kdy se týden před tím domluvíte na příštím setkání a odcházíte s větou: Tak zase za týden." Takový problém jsem s Petrem neměl. Kdykoli jsem se mu mohl ozvat a domluvit se na další pomoci. Mnohdy mi také poslal nějaké podklady, které pomohli jemu, když se učil na podobné věci. Dnes už mám všechny povinné matematiky hotové a musím říci, že mám ze sebe skvělý pocit. Ovšem jakmile někdo z mých přátel řekne "matematika", už si nevybavím "tu sprostou věc", ale předmět, nad kterým jsem díky skvělé pomoci zvítězil a navíc mě to ještě bavilo. Takže pokud i Vy potřebujete někoho, kdo má nadhled, někoho kdo Vám pomůžu, když se v tom sami až moc plácáte, nebo jen někoho, kdo Vás nasměruje správným směrem, tak je Petr rozhodně super volba. Věřím, že s jeho pomocí budete minimálně stejně spokojeni, jako jsem byl já a moji přátelé.