Tadeáš Š.

Tadeáš Š.

Odpovídá do 3 hod., na 100% zpráv
100% 3 hod
Přijímá nové studenty

Tadeáš Š.

Přijímá nové studenty

Doučování z německého jazyka na nejvyšší úrovni

  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Nabízím doučování z Německého jazyka na úrovni A1- B2. Mám mnoho zkušeností z pracovních pobytů v Německu i dlouholetou praxi s doučováním němčiny. V současnosti studuji v Praze na vysoké škole a pravidelně cestuji do Německa, takže hodiny oživuji aktualitami z německy mluvícího prostředí.

Nabízím doučování pro studenty, kteří mají s němčinou problémy, ale i pro ty, kteří se při hodinách nudí a hledají novou motivaci nebo mají zájem o studium nového cizího jazyka.

Typy lekcí

Standartní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Iva S.

Iva S.

Neověřená reference

Tadeáš doučuje syna a máme s ním výbornou zkušenost. Je flexibilní a spolehlivý, což je pro mě jako rodiče velmi důležité. Syna doučování s Tadeášem baví, umí dobře vysvětlit to, co syn nepochopil ve škole. Za nás mohu jen doporučit.

Eliška P.

Eliška P.

Neověřená reference

S Tadeášem mám v oblasti doučování němčiny mnoholeté zkušenosti. Pomáhal mi dohánět výuku ve škole a díky němu se mi výrazně zlepšily známky. Navíc jsem stoupla z úrovně A1 na B2 a pro jeho zápal do německého jazyka, který na mě přenesl, budu z němčiny dokonce maturovat. Vielen Dank!

Anet K.

Anet K.

Neověřená reference

Tadeáš mě doučoval na státní maturitu. Jelikož jsem neměla zrovna dobrého učitele, na doporučení jsem napsala Tadeášovi. Ze začátku to se mnou neměl jednoduché - bála jsem se mluvit, špatně jsem vyslovovala a četla. Nakonec jsem od maturity odcházela s nejlepším výsledkem z celé třídy :) Vždy když jsem potřebovala, našel si čas a naopak když se mi to nehodilo, vyhověl mi a nabídl mi jiný termín doučováni. Myslim si, že lepšího doučovatele jsem mít nemohla

Ondřej Š.

Ondřej Š.

Neověřená reference

Tadeáš mi byl doporučen známým v době, kdy jsem po několikaletém studiu němčiny na gymnáziu neprošel základním jazykovým testem na zahraniční program Erasmus. Nejenže jsem po tříměsíčním doučování testem prošel na téměř plný počet bodů, ale také na mne Tadeáš přenesl veškeré jeho nadšení z jazyka. Co jsem nepochopil za několik let mi bylo po pár hodinách již naprosto jasné. S časovými možnostmi vyšel vstříc, na vždy pečlivě připravené hodiny jsem se těšil, mohu jen a jen doporučit.