Radka B.

Radka B.

Odpovídá do 13 hod., na 50% zpráv
50% 13 hod
Přijímá nové studenty

Radka B.

Přijímá nové studenty

doučování AJ online

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: víkend
Preferované časy: víkend

Popis

Jako budoucí učitelka ráda získám praxi už teď. Mám za sebou dva roky studia AJ na Masarykově univerzitě v Brně, roční pobyt v cizině, život v Londýně. Mám zkušenosti s doučováním jak individuálně, tak skupinově, různé věkové kategorie. V rámci studia na univerzitě jsem také rok strávila na pedagogické fakultě.

Učím především děti, důraz kladu na aktivní angličtinu, "školu hrou" než biflování slovíček.

V případě zájmu prosím napište do začátku zprávy i svůj email.

Co nabízím/hledám?
Učení je pro mě koníček, proto bych ráda našla malého studenta nebo studentku, který se opravdu chce jazyk naučit kvůli sobě, ne proto, že jej do toho tlačí rodiče.
Často se setkávám s tím, že dětem chybí základy, ačkoliv už mají angličtinu několikátým rokem. Proto prosím nečekejte okamžité výsledky. Bez základů se jazyk pořádně naučit nedá a základy se nedají naučit během jednoho dne. Je to proces, stejně jako učení se čehokoliv jiného.
Snažím se udržet hodiny zajímavé jak pro dítě, tak sebe, proto pracuji s různými materiály a metodami. Nejsem zastánce slepého biflování slovíček bez umění je potom použít. Kromě slovní zásoby kladu důraz hlavně na konverzaci a čtení, ale také se zaměřuji na psaní. Gramatika je samozřejmě důležitá, jako v každém jazyce. Radši však uvidím, že se můj student dokáže dorozumět v každodenní situaci, než že bude mít sice perfektní znalost gramatiky, ale nebude schopný zeptat se na cestu někde v centru města.

Pokud pro své dítě hledáte tohle, neváhejte se mi ozvat. Momentálně učím online, hodiny se snažím přizpůsobit tak, aby to vyhovovalo oběma stranám.