Antonina K.

Antonina K.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Antonina K.

Přijímá nové studenty

Fj a Rj pro jednotlivce a skupiny, učebna vedle metra Mustek nebo Skype

Popis Reference

Popis

Rodila mluvčí Francouzskeho a Ruskeho jazyka, mám dlouhodobou praxi a vlastní program.
Vhodné pro všichní urovně.
Ráda odpovím na Vaše dotazy,
Antonina Kondr
********

Reference (6)

+ Přidat referenci
Jan D.

Jan D.

Neověřená reference

Paní Kondr při výuce francouzštiny přistupuje ke studentům individuálně, snaží se maximálně přizpůsobit potřebám každého studenta. Výuka s ní je velice dynamická, ale také zábavná, což je navíc umocněno využíváním typologicky různých podkladů (články, videa, apod.). Je rovněž velmi časově flexibilní, což je další nemalý bonus. Doučování s ní rozhodně doporučuji.

Denisa K.

Denisa K.

Neověřená reference

Antonina je velice příjemná, vždy připravená, pracuje s různými zdroji včetně zdrojů z internetu a z youtube.com, čímž činí výuku rozmanitější. Je otevřená jakýmkoliv návrhům, sama umí najít řešení, je-li to nutné (např. distanční výuka v době celostátní karantény), svého studenta povzbuzuje a motivuje a při vyjadřování jej vhodně doplňuje a podle potřeby opravuje. Lze se na ni spolehnout. Francouzštinu má Antonina přirozenou a přitom srozumitelnou. Setkání s ní mohu doporučit!

Pavel T.

Pavel T.

Neověřená reference

Výuka se nám líbí. Vřele doporučuji. Pavel

Lucie H.

Lucie H.

Neověřená reference

FR s Antoninou mohu vřele doporučit. Výuka probíhá v příjemné a dynamické atmosféře. Antonína je na hodiny výborně připravená. Konverzační témata i gramatická cvičení byla vždy vhodně zacílená a přizpůsobovala flexibilně mým potřebám.

Jozef B.

Jozef B.

Neověřená reference

Paní Antonína je zkušená a důsledná pedagožka, při výuce využívá portfolio video a audio materiálů v kombinaci s tištěným textem. Klade důraz na správné osvojení gramatických vazeb v kontextu s francouzskými reáliemi.