Lukáš N.

Lukáš N.

Odpovídá do 24 hod., na 60% zpráv
60% 24 hod
Přijímá nové studenty

Lukáš N.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny efektivně a hlavně zábavně!

  • Preferované časy: dopoledne, víkend
Preferované časy: dopoledne, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Ahoj,
jmenuju se Manh Tuan Nguyen (nebo jen Lukáš). Je mi 22 let a studuji na VŠE, obor finance. S angličtinou jsem se setkával od 6ti let a postupně mi angličtina přirostla k srdci.
Doučování angličtiny nabízí spousta lidí, tak v čem se liším od ostatních? Mimo angličtiny a češtiny jsem se na střední setkal se základy němčiny, dokážu konverzovat ve vietnamštině, zvládám základy japonštiny a semestr jsem studoval čínštinu. Díky studii různých jazyků jsem získal hlubší znalosti i v angličtině. Rád bych vám poradil s učením, protože jsem si už na sobě hodně věci vyzkoušel a vím jak se učit efektivněji.
Mimo jiné vám ještě nabízím příjemné a smysluplné strávení času. Nejsem žádný cholerik a trpělivosti mám na rozdávání. Pokud máte zájem, neváhejte mi napsat!

Co nabízím?
1) Individuální a profesionální přístup - každý člověk je jiný, a proto není možné využívat stejný přístup na všechny. Zjistíme tedy co vám jde, kde pokulháváte a co byste chtěli zlepšit a budeme na tom společně pracovat.
2) Efektivní výuka - s vyjímkou němčiny jsem se zbylé jazyky učil sám. Díky tomu jsem nasbíral mnoho zkušeností a ty budu implementovat a předávat vám. Naučíte se základy fungování jazyka, nejenom to co se učí ve škole nebo na internetu.
3) Zlepšení konverzační schopnosti - mluvit v cizím jazyce je obvykle nejnáročnější část když se člověk učí nový jazyk. Z tohoto důvodu také kladu velký důraz především na konverzační složku jazyka.
4) Příjemně strávený čas - nebudu váš učitel ani nic podobného, spíše kamarád, co vám chce upřímně pomoct se zlepšit. Za svůj život jsem lidi učil hodně věcí, ať už to byla angličtina, vietnamština, matematika, účetnictví a nebo také posilování a street workout. Trpělivosti a radosti předat lidem užitečné informace mám až moc, takže s radostí pomůžu i vám.

Pro koho jsou lekce především určeny?
1) Pro začátečníky a mírně pokročilé (A1, A2, B1, B2)
2) Pro ty, co chtějí vycestovat do zahraničí
3) Pro lidi, co se chtějí zlepšit jen v konverzaci

Fotky a certifikáty