Marek H.

Marek H.

Odpovídá do 1 hod., na 60% zpráv
60% 1 hod
Přijímá nové studenty

Marek H.

Přijímá nové studenty

Kvalitní doučování němčiny a angličtiny v Praze za příjemnou cenu

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den, studuji na Právnické fakultě University Karlovy.
Složil jsem úspěšně jazykové certifikáty z angličtiny CAE C1 a z němčiny Goethe Institut Zertifikat B2. S mluvenou němčinou mám bohaté zkušenosti z půlročního pobytu v Berlíně.
Věnuji se jazykům aktivně, rozvíjím je a mám zájemcům co nabídnout. Kromě toho mám zkušenosti s doučováním na přijímací zkoušky, nebo mohu pomoci ke zvládnutí maturity.
Volím přátelskou a efektivní formu doučování. Nejsem začátečník, s doučováním mám zkušenosti. Přesto se snažím výuku neustále zlepšovat. Časově jsem velmi flexibilní.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Dominik L.

Dominik L.

Neověřená reference

Marek byl velmi dobře připravený na hodinu. Byl ke mě velmi příjemný, i když jsem něco potřeboval vysvětlit několikrát. Jeho znalosti byly na skvělé úrovni a vše co jsem potřeboval vysvětlit, mi vysvětlil bez sebemenších problémů. Za mě určitě maximální spokojenost!

Deleted-8c3221 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Marka jsem měl zatím na dvě hodiny a musím říct, že jsem více než spokojený. Ačkoli je ve stejném ročníku jako já, tak je opravdu vidět, že má s jazyky velké zkušenosti. Je ideální na konverzace i na gramatiku. Časově se snaží vyjít vstříc nejvíce jak to jde, zatím nebyl ani nejmenší problém. Líbí se mi na něm hlavně lidský přístup a kamarádské jednání. Doporučuji 10/10

Patti M.

Patti M.

Neověřená reference

Marka velmi doporučuji, je s ním dobrá domluva a vždy mi vyšel vstříc s časem. V Němčině dobře vysvětlí gramatiku i se s ním dá dobře rozmluvit. Taky velmi rychle odpovídá na zprávy a nedělá mu problém kamkoliv za mnou dojet, nebo udělat hodinu přes skype, když se nemůžeme trefit s časy.

Fotky a certifikáty