Tomáš B.

Tomáš B.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Tomáš B.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky, chemie, fyziky, němčiny a angličtiny v Praze.

Popis Reference

Popis

Ahoj, jsem Tomáš a je mi 22 let. Jsem studentem 2. ročníku na VŠCHT. Odmaturoval jsem na Gymnáziu Jana Nerudy z chemie, biologie, angličtiny a češtiny. Celý minulý rok jsem studoval v Německu na univerzitě FAU Nürnberg-Erlangen. Celé studium probíhalo v němčině a vlastně jsem celou dobu komunikoval jen v němčině nebo v angličtině. S doučováním již nějaké zkušenosti mám a hrozně mě to baví. Dávám důraz na to, aby to dotyčný student hlavně pochopil a pokud možno ho ten společně strávený čas, co nejvíce bavil. Jsem celkem mobilní a mohu také doučovat přes Skype.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Zdenka M.

Zdenka M.

Neověřená reference

Tomáš doučuje matematiku mého syna (věk 14 let), který nejen že látku z jeho vysvětlení chápe, ale i se na tyto hodiny těší. Další plus je, že má Tomáš velkou trpělivost. Navíc je velmi flexibilní a snadno se domluvíme na termínu výuky. Vřele doporučuji.

Eliška J.

Eliška J.

Neověřená reference

S Tomášem mě učení baví, je přátelský a přizpůsobí se Vašim potřebám, na hodiny je připravený:)

Kristina J.

Kristina J.

Neověřená reference

Tomáš je opravdu skvělý doučovatel. Člověk z něj nikdy nemá pocit, že by ho s něčím obtěžoval a nebojí se ho na cokoliv zeptat. Vždy k vysvětlení dané látky přistupuje s klidnou hlavou a snaží se problematiku maximálně osvětlit. Je poměrně těžké najít dobrého doučovatele, ale Tomáše rozhodně doporučuji.

Ondřej O.

Ondřej O.

Neověřená reference

S Tomášem jsem velice spokojen. Je ochotný, flexibilní a je vidět že ho učení baví. Za mě plný počet hvězd. Doporučuji. Ondřej O 16.6 2020

Šárka K.

Šárka K.

Neověřená reference

Doučování mi maximálně vyhovuje jak obsahově, tak i časově. Tomáš je časově flexibilní, což jako pracující velmi oceňuji. Spolupráci doporučuji!