Marika H.

Marika H.

Odpovídá do 48 hod., na 25% zpráv
25% 48 hod+

Marika H.

Doučování kvalitně a efektivně

Popis Reference

Popis

Jsem studentkou UPOL a nabízím individuální doučování.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Pavla S.

Pavla S.

Neověřená reference

Slečna Marika je naprosto skvělá. Díky ní se dcera dostala na svou vysněnou školy. Vždy byla naprosto perfektně připravená a vše důsledně a srozumitelně vysvětlí, je velice trpělivá a spolehlivá. Pokud chcete,aby vaše dcera/syn zvládli matematiku či angličtinu, tak rozhodně oslovte ji!!!! Jelikož máme velké zkušenosti s různými jinými lektory tak to mohu opravdu zodpovědně posoudit ,Marika byla jednoznačně nejlepší ze všech, efektivnější lektorku nenajdete!!! Doporučuji jí co nejdříve kontaktovat, uvidíte, že budete maximálně spokojeni!!!!! Má obrovský talent předávat a vysvětlovat zadanou jakoukoliv látku. Je úžasná opravdu velmi doporučuji!!!!!! Pavlína S.

Miriam H.

Miriam H.

Neověřená reference

Paní Marika H. je vždy skvěle připravena na doučování a velice trpělivá.Syna doučuje Angličtinu již přes půl roku a jsou vidět veliké pokroky,kterých si všimli i vyučující..Tímto mooc děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

Markéta Š.

Markéta Š.

Neověřená reference

Slečna Marika je skvělá. :) Děkuji moc za trpělivý přístup a efektivní doučování z matematiky, které mi pomohlo zvládnou přijímací zkoušky na střední školu. Slečna Marika je navíc moc milá, dobře látce rozumí a nemá problém ji vysvětlit z různých úhlů. Dokáže i psychicky podržet :) Mohu jen doporučit! :)