Michal V.

Michal V.

Odpovídá do 6 hod., na 38% zpráv
38% 6 hod

Michal V.

Online doučování němčiny a angličtiny

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj,
jmenuji se Michal, je mi 22 let a aktuálně jsem studentem třetího ročníku právnické fakulty Masarykovy Univerzity. Na střední školu jsem chodil do Ostravy a to na Jazykové Gymnázium Pavla Tigrida se zaměřením na němčinu.

Své jazykové znalosti jsem se snažil rozvíjet i na vysoké škole, kde jsem absolvoval dvousemestrální seminář "Němčina pro právníky", dále jsem byl na tří měsíční stáži v advokátní kanceláři, která má pobočku ve Vídni, kde jsem pomáhal s překladem dokumentů, nebo komunikací se soudy.
Dále jsem přes léto pracoval např. ve Vídni, v Hamburku a Meldorfu.
V poslední řadě jsem strávil semestr na zahraniční Univerzitě v Göttingenu, kde jsem zároveň absolvoval jazykový kurz s úrovní C1.

V angličtině jsem např. v loňském roce absolvoval výběrovou Vienna Summer Law School on Dispute Resolution. Angličtinu mám rovněž na úrovni C1.

Co se týká mých zájmů, tak od mala sportuji, hrál jsem 12 let hokej, také rád čtu, nebo koukám na filmy.

Rád budu doučovat kohokoliv, kdo má např. problémy s pochopením látky a potřebuje věci "dovysvětlit", nebo se zkrátka chce jen zlepšovat. Můžeš ode mě očekávat přátelský a neformální přístup a není problém se na čemkoliv domluvit. :)