Marta R.

Marta R.

Přijímá nové studenty

Marta R.

Přijímá nové studenty

El duende - Kurzy španělštiny on-line

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Srdečně vás zvu na individuální a skupinové kurzy španělštiny on-line. Lekce jsou sítě na míru vaším potřebám a program koncipován dle modernich knih Aula, které doporučuje Institut Cervantes. Při výuce upřednostňuji komunikativní přístup se zaměřením na praktické dovednosti.

Na začatku kurzu zízkáváte přístup k on-line plataforme a v pruběhu výuky baliček zajímavých digitálních materialů (články o hispánské kultuře, slovniček, testy, vídea a poslechy).

Jsem zkušená lektorka s vysokoškolským vzděláním (španělská filologie, překladatelství a tlumočnictví). V mé lektorské činnosti neustále se rozvíjím, protože je pro mě důležité učit zajímavým, dynamickým a efektivním způsobem.

Vystavují faktury.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Jan B.

Jan B.

Neověřená reference

Marta je skvělá lektorka, člověk se hodně naučí, dozví se spoustu nových věcí i mimo hodiny a vždycky pořádně se zasměje! V rámci výuky používá spousty různých metod učení, je připravená problém vysvětlit a objasnit. 1oo% doporučuji! Díky a ať se daří! Juan

Katerina L.

Katerina L.

Neověřená reference

Jsem naprosto spokojená s lektorkou Martou. Marta je lektorka, která používá moderní výukové lekce a její hodiny nejsou nikdy nudné. Zároveń jsou velmi efektivní. Mě za jediný rok pomohly dostat moji španělštinu velmi daleko. Navíc je Marta velmi spolehlivá a vždy perfektně na lekce připravená. Určitě Martiu můžu doporučit. Marto, moc Ti za lekce děkuji! Katka L.

Fotky a certifikáty