Kristyna V.

Kristyna V.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Kristyna V.

Přijímá nové studenty

Angličtina pro všechny

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj všem,

učím angličtinu všechny úrovně a věkové skupiny.:) Sázím pouze na individuální přístup, každou hodinu koncipuji tak, aby studentovi přinesla, co nejvetší užitek. Žádné učebnice, žádná školní výuka.:) Připravuji i na Cambridgské zkoušky či TOEFL ibt.

Angličtině se věnuji již odmalička, studovala jsem bakaláře anglistiku, magistra jsem absolvovala v Amsterdamu, pobývala jsem v USA, Austrálii, delší dobu v Asii. Jakékoliv dotazy vám ráda zodpovím;)

Moc se na vás těším!:)

Kristýna

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Hana K.

Hana K.

Neověřená reference

Na Kristýnu jsem dostala doporučení a jsem za ni velmi ráda. Absolvuji s ní lekce zaměřené na konverzaci angličtiny už bez mála rok, a to online přes skype. Každou hodinu mi Kristýna šíje na míru a je pro mne opravdu velkým přínosem. Lekce jsou velmi praktické a rychle jsem začala dělat pokroky. Kristýna je spolehlivá a flexibilní. Jsem velmi spokojená a vřele Kristýnu doporučuji.

Zdenek L.

Zdenek L.

Neověřená reference

Mam s Kristynou face to face vyuku. Kristyna je pratelska, casove flexibilni a jeji vyuka je profesionalni. Kristynu jako lektorku vrele doporucuji. Zdenek L.

Monika E.

Monika E.

Neověřená reference

Výuku s Kristynou mám přes skype. Musím říct, že je skvělá lektorka, která má absolutně perfektní a profesionální přístup ke mně, jako k študentke. Výuka s ní má drive, jasná pravidla a její pravidelná příprava je samozřejmostí. Hodiny jsou zároveň zábavné a člověk nemá pocit, že by komunikace vázla. Děkuji slečně Krystyne za její píli a jako lektorku ji velice doporučuji.

Luboš V.

Luboš V.

Neověřená reference

Kristyna V. je kvalitní lektorkou anglického jazyka, se kterou spolupracuji dlouhodobě. Oceňuji zejména její individuální, flexibilní a praktický přistup k výuce, která motivuje k dalšímu studiu. Tímto ji vřele doporučuji i dalším studentům se stejnými požadavky. Luboš

Fotky a certifikáty