Bao D.

Bao D.

Bao D.

Profesionální a zábavná výuka (nejen) asijských jazyků

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Pocházím z Vietnamu, ale díky rodičům jsem mohl vyrůstat v ČR – jsem tedy BILINGVNÍ (čeština, vietnamština). Ke studiu Číny mě přivedla touha porozumět svým asijským kořenům. Čínština mě ovšem přitahovala už odjakživa – zvukově lahodila mému uchu, představovala opravdovou studijní výzvu a pak tu byly ty tajuplné znaky. Při studiu oboru sinologie na Karlově Univerzitě jsem po odborné stránce proniknul i do vietnamské kultury, historie a rodné vietnamštiny; vytáhnul angličtinu (psanou i mluvenou) na úroveň C1.

Do Asie aktivně jezdím od roku 2011, přičemž dva roky jsem studoval na prestižních univerzitách v Pekingu (BLCU a BFSU). Jsem držitelem nejvyššího certifikátu z čínštiny New HSK 6 (= úroveň C2). V současné době pracuji jako lektor jazyků (od 2009), odborný průvodce po Asii (od 2011), tlumočník a překladatel (od 2012).

Věřím, že při studiu jazyků velmi pomůže znalost kultury daného národa. Díky své OSOBNÍ ZKUŠENOSTI SE ZÁPADNÍM I VÝCHODNÍM KULTURNÍM PROSTŘEDÍM Vám efektivně předám potřebné vědomosti. Výuku vhodně přizpůsobuji individuálním potřebám a časovým možnostem studentů – mám propracovanou metodu online výuky. Předmětem mého zájmu jsou jazyky obecně. Rád se je učím, ale i s nadšením dále předávám nabyté vědomosti. S radostí Vám pomohu při pronikání do tajů (nejen) asijských jazyků. Viz Zábavná čínština Praha.

Fotky a certifikáty