Daniel Ž.

Daniel Ž.

Odpovídá do 6 hod., na 60% zpráv
60% 6 hod
Přijímá nové studenty

Daniel Ž.

Přijímá nové studenty

Angličtina a němčina

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem absolventem VŠ (magistr v oboru mezinárodní vztahy) s mnohaletou praxí v angličtině a němčině (postgraduální studium a stáže v USA, Německu, Rakousku a Švýcarsku). Mám certifikáty Cambridge Advanced English C1 a Österreichisches Sprachdiplom C1.

Ideální je nejen příprava na ústní a písemnou maturitu nebo přijímací zkoušky, ale i mezinárodní certifikáty Cambridge English (FCE, CAE), IELTS (A1-C1) a Österreichisches Sprachdiplom (A1-C1), konverzace a letní kurzy.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Jitka S.

Jitka S.

Neověřená reference

Daniel připravil syna na zkoušku z německého jazyka . Má individuální studium vzhledem ke sportu - zvládnutí pololetního rozsahu studia ve velmi krátkém termínu. Daniel synovi moc pomohl. Jeho lekce byly pro něho maximálně srozumitelné a dokázal s ním zvládnout obsah učiva v krátké době. Daniel je velice přátelský, vstřícný a nabídl synovi i operativní termíny, které potřeboval pružně řešit vzhledem k jeho sportu. Doporučuji lektora i pro studenty, které jsou jazykově méně zdatné. Dokáže tedy v krátké době naučit tak, aby se dosáhlo studijního cíle. Děkuji !

Jan P.

Jan P.

Neověřená reference

Měl jsem možnost se připravovat na přijímací zkoušky na VŠ právě s Danem a musím říct, že to stojí za to - Dan je na každou hodinu maximálně připraven, látku vysvětluje přátelskou a srozumitelnou formou a opravdu mi moc pomohl! Nemám s ním žádnou špatnou zkušenost, moc doporučuji, výborný učitel:-)

Petr T.

Petr T.

Neověřená reference

Dobrý den. Můžu doporučit, doučuje němčinu našeho syna. Má milý a vstřícný přístup, vysvětlí srozumitelně vše nejasné. U syna je vidět velké zlepšení.

Natálie H.

Natálie H.

Neověřená reference

Moc milý a vstřícný přístup. Snaží se vysvětlit vše, s čím mate problém. Rozhodne mužu doporučit.

Minh C.

Minh C.

Neověřená reference

***** Dobře připraví na zkoušky, hodně nápomocný, dobře vysvětluje, skvělý doučovatel. Doporučuji!!