Barbora W.

Barbora W.

Odpovídá do 15 hod., na 83% zpráv
83% 15 hod
Přijímá nové studenty

Barbora W.

Přijímá nové studenty

Individuální i skupinová výuka angličtiny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Nabízím výuku angličtiny všech úrovní. Učím cca 20 let, mám osmileté zkušenosti s výukou dětí na víceletém gymnáziu a druhém stupni ZŠ, poslední léta učím převážně dospělé ve firemních kurzech i soukromě. Pracuji také jako hodnotitel maturitní písemné práce a jeden čas jsem tvořila i pracovní listy k ústní zkoušce.

Vystudovala jsem lektorství angličtiny na Masarykově univerzitě a vlastním certifikáty CAE a CPE (C1 a C2). Angličtinu jsem se učila ve VB i v USA a anglicky mluvím nejen v práci, ale i doma.

Ráda pomohu připravit se na přijímací zkoušky na střední i vysokou školu, na maturitu, na FCE a CAE. Hodiny obecné angličtiny nebo business English vždy přizpůsobuji potřebám a přáním studenta.

Z časových důvodů dojíždím pouze v rámci širšího centra Prahy, jinak nabízím výuku přes Skype, FaceTime, MS Teams atd. Na ceně se můžeme domluvit, vždy záleží na náročnosti přípravy, dojezdové vzdálenosti i Vašich finančních možnostech.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Šárka S.

Šárka S.

Neověřená reference

Angličtina mi nikdy nešla a neměla jsem ji ráda. S Bárou jsem měla několik hodin. Jako lektor i jako osobnost mi vyhovovala. Úspěšně mě připravila na maturitní zkoušku 😊 Můžu jen a jen doporučit.