Tereza Z.

Tereza Z.

Odpovídá do 16 hod., na 70% zpráv
70% 16 hod
Přijímá nové studenty

Tereza Z.

Přijímá nové studenty

Doučování zábavnou a srozumitelnou formou

Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den, jmenuji se Tereza a celý život mě baví matematika a čeština. Ráda své nadšení pro tyto obory předám i vám či vašim dětem :)
Od září zahajuji přípravné kurzy na přijímačky pro deváťáky. Pro více informací mi zašlete, prosím, svou mailovou adresu.
Ze školy jsem už nějaký ten rok pryč, ale v těchto předmětech se vzdělávám dodnes.
Při doučování mi jde v první řadě o to, aby látka byla skutečně pochopena, aby se děti neučily nazpaměť matematické vzorečky, ale aby na konci přesně věděly, co a proč dělají.
Kurzy budou probíhat ve Chvalech (Horní Počernice).

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Lenka P.

Lenka P.

Neověřená reference

Tereza připravovala syna na přijímací zkoušky na gymnázium a díky ní se dostal na obě vybraná gymnázia. Byli jsme moc spokojeni s přístupem, výukou, výbornou komunikací, moc za vše děkujeme.

Anton S.

Anton S.

Neověřená reference

Tereza připravovala mého syna na přijímací zkoušky půl roku. Dokázala mu pomoct se vším co mu nešlo. Její přístup je profesionální. Tereza je moc milá a vstřícná. Velice dobře se mu s ní pracovalo. Byli jsme s ní velice spokojení. Výsledkem její práce je přijetí mého syna na obě střední školy. Za nás Terezu doporučuji všem, co se chystají na přijímací zkoušky.

Martina W.

Martina W.

Neověřená reference

Terezu vřele doporučuji. Její doučování je velice efektivní. Připravovala dceru na přijímací zkoušky na SŠ, které také díky ní úspěšně absolvovala. Velmi se zlepšila jak v matematice, tak v českém jazyce. Navíc si dcera pochvalovala trpělivý a empatický přístup. Tereza je velmi vstřícná a také dávám velké plus za ochotu a výbornou komunikaci.

Pavlína K.

Pavlína K.

Neověřená reference

Tereza mi doučovala dceru na reparát z matematiky. Byla velmi vstřícná, vysvětlila ji vše tak, aby to pochopila. Vždy našla pro ni ten správný způsob. Připravila ji tak skvěle, že si známku snížila o dva stupně.

Vendula D.

Vendula D.

Neověřená reference

Paní Terezka mého syna Sama připravila v opravdu velmi krátké době na příjimací zkoušky.. Stačilo jen pár lekcí, aby můj syn začal matematiku konečně chápat. Chápal souvislosti, to jak mu látku vysvětlila - měl radost, že konečně látce rozumí,že to dává smysl. Tereza je trpělivá, s dětmi to umí a co hlavně, umí vysvětlit učivo lépe než někteří učitelé,tak že tomu žák lehce porozumí. Nenáviděná "matika" se stala najednou docela zajímavým předmětem.. :))) Díky ní se syn dostal na vytouženou OA. Všem kdo se s matematikou trápí bych Terezku doporučila!!!