Štěpán T.

Štěpán T.

Odpovídá do 1 hod., na 50% zpráv
50% 1 hod

Štěpán T.

Kvalitní doučování matematiky a informatiky po celé ČR

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Zdravím, jsem studentem učitelství matematiky a informatiky na Masarykově univerzitě. Doučování se věnuji již přes 5 let a věřím, že matematika nemusí být jen strašák, ale může být užitečná i v běžném životě. Za tuto dobu jsem doučoval již přes 130 studentů a vždy jsem se setkal pouze s kladnými reakcemi.

Matematiku doučuji na všech úrovních, neomezuji se pouze na základní nebo střední školu, čili studentům dokáži vysvětlit vše v souvislostech a podat příklady o využití dané látky v praxi.

V současné době preferuji doučování přes Skype(nebo jinou online platformu), přičemž využívám grafického tabletu, který navyšuje kvalitu doučování na maximum. Na lekce se vždy pečlivě připravuji a každou lekci nastavuji tak, aby pasovala konkrétnímu studentovi, aby vše stíhal, všemu rozuměl a nejlépe tak, aby ho daná látka zaujala a bavila.

Těším se na naše společné lekce :)


Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Jitka M.

Jitka M.

Neověřená reference

Štěpán doučoval syna od září matematiku a připravoval ho na přijímací zkoušky. Dnes přišlo rozhodnutí, že syna na školu přijali a to i v ohromné konkurenci. Takže za nás mohu Štěpána jen doporučit. Děkujeme!