Lucie B.

Lucie B.

Odpovídá do 20 hod., na 70% zpráv
70% 20 hod

Lucie B.

Let's talk in English. Zlepši svou angličtinu v konverzaci na jakékoli téma a otevři si nové obzory.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Nabízím doučování osobně i online. Jsem časově flexibilní a neni pro mě problém dojíždění. Je mi 35 let, 5 let jsem žila v zahraničí, v Irsku a Portugalsku a cestovala jsem po Evropě. V současné době pracuji na evironemntálních projektech, které zahrnují mezinárodní spolupráci, tedy komunikuji anglicky každý den.

Chceš už konečně umět anglicky? Návod je jednoduchý, začni mluvit. Mateřský jazyk jsme se naučili prostřednictvím přímého kontaktu, komunikací s rodiči, kamarády atd. I proto naučit se anglický jazyk stylem v lavici či samostudiem může být velmi obtížné. Nejlépe se jazyk naučíme osvojením si základů a především komunikací.

Na mých hodinách se podíváme na gramatiku, pomůžu ti se v ní konečně orientovat a osvojit si její principy. To vše jednoduchou a zábavnou formou. Tím nejdůležitějším na našich hodinách bude oboustranná konverzace.

Doporučuji si předem zavolat, abychom se domluvili na tvých požadavcích a já se mohla na hodinou s tebou připravit, jelikož každý student je jiný a tím i tvoje potřeby budou jiné. :)