Sebastian S.

Sebastian S.

Odpovídá do 48 hod., na 50% zpráv
50% 48 hod+

Sebastian S.

Doučuji angličtinu při studiu Marketingu v University of Liverpool a University of Sydney (první lekce ZDARMA)

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Po dokončení pětiletého studia na mezinárodní škole Riverside International School Prague, jsem obdržel diplom za úspěšné ukončení mezinárodní maturity International Baccalaureate. Poté jsem se odstěhoval do Anglie, kde už třetím rokem studuji Marketing BA (Hons) v University of Liverpool. Minulý semestr jsem měl možnost letět na 5 měsíců do Austrálie, kde jsem pokračoval ve studiu v prestižní University of Sydney. Za tuto dobu jsem také podstoupil mnoho stáží a brigád v anglicky-mluvícím prostředí, což také značně rozvinulo mou expertizu v anglickém jazyce.

Po těchto zkušenostech jsem se rozhodl, že začnu pomáhat s angličtinou těm, kteří se především chtějí naučit sebevědomě mluvit. Spousta českých učitelů Vás totiž naučí všechna možná slovíčka a gramatická pravidla ze zastaralých učebnic, ale jakmile se postavíte před rodilého mluvčího, všechno se z hlavy vypaří. Na druhou stranu, doučování od rodilého mluvčího může být často zastrašující, místami až trapné. Někdy je prostě příjemnější si nejasnosti vysvětlit v češtině a dále pokračovat v angličtině jako s rodilým mluvčím. Od toho jsem tu já :)

Mé doučování je vhodné pro začátečníky i pokročilé - jak pro studenty SŠ/VŠ, tak pro ty, kteří potřebují angličtinu zlepšit kvůli profesi (specielně v oborech jako marketing, business management, sales, reklama, PR, mezinárodní vztahy, finance, účetnictví, atd.). Dále dokážu pomoci s trénováním anglické konverzace na maturitu, nebo třeba i s přípravou na zkoušky TOEFL, IELTS, CAE, IB, SAT, GMAT, GRE apod. Rád Vám pomohu s gramatikou, technikami psaní, porozuměním textu, a samozřejmě i s verbálním vyjadřováním.

Nabízím zkušební lekci ZDARMA, při které si vyzkoušíme krátkou konverzaci, probereme, na čem chcete zapracovat, a vymyslíme pro Vás ideální plán a strukturu našich společných meetingů. V případě zájmu mě, prosím, kontaktujte přes email (stehlik.sebastian@gmail.com). Těším se na Vás! :)